Inkluderingsuka

Uke 8 er vinterferieuke på Østlandet. Stovner Sportsklubb har i denne uken  sørget for at det skal være aktivitet i Stovnerhallen hver dag for barn, unge og voksne. Klubben har spikret sammen et program med volleyball, futsal, minivolleyball, teenvolleyball, styrketrening, badminton, DiamantVolley, sittevolleyball og yoga slik at det skal være et tilbud som passer alle.

Torsdag 24.02 var NVBF på besøk i Stovnerhallen. Klubben lufter nemlig muligheten for å starte opp et fast sittevolleyballtilbud, og ønsket derfor at noen av klubbens unge ressurspersoner skulle få en innføring i hva sittevolleyball er, hvordan det spilles og hvordan man tilrettelegger for at alle kan bli med. Det ble en fin økt med engasjerte deltakere, gode spørsmål og mye bra spill! Klubben har nå et stort potensiale til å starte opp et sittevolleyball lag.

Har du lyst til å prøve sittevolleyball i Stovner Sportsklubb?

Sittevolleyball er for alle! Nybegynnere, erfarne volleyballspillere, tidligere volleyballspillere, volleyballspillere som er i en rehabiliteringsfase og personer med en bevegelseshemming er alle velkommen til å prøve sittevolleyball. Bli med!

Kontakt John Walstad på [email protected] dersom du har noen spørsmål.

Start typing and press Enter to search