CEV introduserer klubbkonkurranser i sandvolleyball fra denne sesongen!

Gjennom nasjonale klubbkonkurranser kan nå norske klubber kvalifisere se til å delta i Europacup i sandvolleyball, tilsvarende det man har i volleyball i det nye konkurranseformatet CEV  Beach Volley European Cup 2023.

Konkurranseformatet er at man spiller klubb vs klubb. Hver klubb stiller med 2 lag hver og man spiller tilsvarende system som i Nation Cup/ Continental Cup. I tillegg er det lov med coaching fra sidelinjen.

Planen i 2023 er at det gjennomføres nasjonale kvalifiseringer (vår/sommer) hvor en klubb pr nasjon går videre til CEV Beach Volley European Cup, som arrangeres som en enkeltstående konkurranse i oktober/november.

Cupen spilles med 8 lag pr klasse, alternativ 12 lag, som møter hverandre først i puljespill og deretter i singel eliminering.

NVBF må informere CEV innen 15.mai om det er klubber i Norge som ønsker å arrangere og delta her. Den nasjonale kvalifiseringen må være ferdigspilt innen 31.august og det er klubbene som må stå for gjennomføringen av disse konkurransene.

Interesserte klubber/miljø best ta kontakt med NVBF v/David Cox (david.cox@volleyball.no ) innen 24.april for mer informasjon ift tidslinje, krav til arrangement, hvem som kan delta, konkurrandatoer mm.

 

Samarbeidspartnere

Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP
Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP

Start typing and press Enter to search