CEV introduserer klubbkonkurranser i sandvolleyball fra denne sesongen!

Gjennom nasjonale klubbkonkurranser kan nå norske klubber kvalifisere se til å delta i Europacup i sandvolleyball, tilsvarende det man har i volleyball i det nye konkurranseformatet CEV  Beach Volley European Cup 2023.

Konkurranseformatet er at man spiller klubb vs klubb. Hver klubb stiller med 2 lag hver og man spiller tilsvarende system som i Nation Cup/ Continental Cup. I tillegg er det lov med coaching fra sidelinjen.

Planen i 2023 er at det gjennomføres nasjonale kvalifiseringer (vår/sommer) hvor en klubb pr nasjon går videre til CEV Beach Volley European Cup, som arrangeres som en enkeltstående konkurranse i oktober/november.

Cupen spilles med 8 lag pr klasse, alternativ 12 lag, som møter hverandre først i puljespill og deretter i singel eliminering.

NVBF må informere CEV innen 15.mai om det er klubber i Norge som ønsker å arrangere og delta her. Den nasjonale kvalifiseringen må være ferdigspilt innen 31.august og det er klubbene som må stå for gjennomføringen av disse konkurransene.

Interesserte klubber/miljø best ta kontakt med NVBF v/David Cox ([email protected] ) innen 24.april for mer informasjon ift tidslinje, krav til arrangement, hvem som kan delta, konkurrandatoer mm.

 

Start typing and press Enter to search