I løpet av noen hektiske sommermåneder skal unge utøvere representere Norges Volleyballforbund i hele fire mesterskap i sandvolleyball; EM U18, EM U20, EM U22 og VM U21.

Til å følge opp og reise sammen med utøverne til de ulike mesterskapene har NVBF fått på plass en gruppe trenere/ledere med god bakgrunn og solid trenererfaring.

Trener jenter EM U18-U20-U22:
Hazel Perrens, KFUM Stavanger
Hazel er til daglig trener i KFUM Stavanger og har tidligere jobben som trener på TVN. Hun får denne sommeren ansvar for samtlige juniorlandslag på jentesiden; dvs U18, U20 og U21. En hektisk sommer for Hazel, som vil ha med seg lag til Baden i Østerrike 12.-16.juni (EM U18), Gøteborg, Sverige 26.-30.juni (EM U20) og Antalya, Tyrkia 10.-14.juli (EM U22).

Trener gutter EM U18:
Merita Mol, Strandvik IL
Merita, som til daglig er med i trenerteamet til A.Mol/C.Sørum og H.Mol/M.Berntsen, blir med som trener for gutter U18 til Østerrike 12.-16.juni. Merita er tidligere landslagsspillere i både volleyball og sandvolleyball og har en 9.plass i sandvolleyball fra OL i Atlanta i 1996.

Trener gutter EM U20-U22
Jostein Olimstad, IL Dristug
Jostein har tidligere vært knyttet til NVBFs landslag i sandvolleyball; både junior og senior, som trener og leder. Han jobber i dag blant annet med å følge opp Norges beste roere. Jostein vil denne sommere ha ansvar for EM-lagene som reiser til U20 og U22-mesterskapene.

Trener VM U21 & lege for EM U18-lagene
Dag Sunde, Molde VBK
Dag reiser som trener og leder til årets eneste VM for juniorer. Mesterskapet arrangeres i Thailand i perioden 18.-23.juni. Dag har spillererfaring fra både OSI og Kolbotn (elite). De siste årene har han fulgt opp sin sønner på treninger i både volleyball og sandvolleyball. Denne våren har han blant annet vært med på samling på Tenerife sammen med landslagene og vært på treningssamling i Brasil. I forkant av VM U21 vil han være med som lege for den norske troppen under EM U18 i Baden, Østerrike.

NVBF ønsker trenerne lykke til i årets mesterskap!

Start typing and press Enter to search