I løpet av noen hektiske sommermåneder skal unge utøvere representere Norges Volleyballforbund i hele fire mesterskap i sandvolleyball; EM U18, EM U20, EM U22 og VM U21.

Til å følge opp og reise sammen med utøverne til de ulike mesterskapene har NVBF fått på plass en gruppe trenere/ledere med god bakgrunn og solid trenererfaring.

Trener jenter EM U18-U20-U22:
Hazel Perrens, KFUM Stavanger
Hazel er til daglig trener i KFUM Stavanger og har tidligere jobben som trener på TVN. Hun får denne sommeren ansvar for samtlige juniorlandslag på jentesiden; dvs U18, U20 og U21. En hektisk sommer for Hazel, som vil ha med seg lag til Baden i Østerrike 12.-16.juni (EM U18), Gøteborg, Sverige 26.-30.juni (EM U20) og Antalya, Tyrkia 10.-14.juli (EM U22).

Trener gutter EM U18:
Merita Mol, Strandvik IL
Merita, som til daglig er med i trenerteamet til A.Mol/C.Sørum og H.Mol/M.Berntsen, blir med som trener for gutter U18 til Østerrike 12.-16.juni. Merita er tidligere landslagsspillere i både volleyball og sandvolleyball og har en 9.plass i sandvolleyball fra OL i Atlanta i 1996.

Trener gutter EM U20-U22
Jostein Olimstad, IL Dristug
Jostein har tidligere vært knyttet til NVBFs landslag i sandvolleyball; både junior og senior, som trener og leder. Han jobber i dag blant annet med å følge opp Norges beste roere. Jostein vil denne sommere ha ansvar for EM-lagene som reiser til U20 og U22-mesterskapene.

Trener VM U21 & lege for EM U18-lagene
Dag Sunde, Molde VBK
Dag reiser som trener og leder til årets eneste VM for juniorer. Mesterskapet arrangeres i Thailand i perioden 18.-23.juni. Dag har spillererfaring fra både OSI og Kolbotn (elite). De siste årene har han fulgt opp sin sønner på treninger i både volleyball og sandvolleyball. Denne våren har han blant annet vært med på samling på Tenerife sammen med landslagene og vært på treningssamling i Brasil. I forkant av VM U21 vil han være med som lege for den norske troppen under EM U18 i Baden, Østerrike.

NVBF ønsker trenerne lykke til i årets mesterskap!

Samarbeidspartnere

Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP
Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP

Start typing and press Enter to search