NTNUIs Koronakrig

Hvordan kan man engasjere klubben i disse tider med begrensninger på både hva slags aktivitet man kan bedrive og med maks antall personer som kan samles sammen? De fleste skulle gjerne vært i full gang med sandvolleyballaktivitet akkurat nå, men sånn er det altså ikke. NTNUI har i stedet funnet en kul måte å engasjere spillere og lag på, gjennom ukesutfordringer.

Det startet i det små med enkle videoutfordringer som de fleste nok har sett i sosiale medier. Så kom det en utfordring fra en annen gruppe i NTNUI på hvem som klarte å ta flest pushups i løpet av 12 timer. Og da eksploderte konkurranseinstinktet hos innestengte studenter. 168 spillere brukte dagen på å hive seg opp og ned fra gulvet, Mange brukte det som gode pauser i eksamenslesning, noen som pauser i seriemaraton og noen fikk ta pushupspauser i nettmøter med jobben. Etter 12 tunge timer ble resultatet 54108 pushups, som gir et snitt på 322 per person. Der har resten av volleyball Norge en utfordring å strekke seg etter!

Videre har utfordringene kommet på rekke og rad, men etter hvert i ukesform. Flest badere på laget på en uke, flest km løping og beste «balling sammen uten å være sammen» video. Som man skjønner, her er det bare fantasien som setter grenser på hva man kan finne på. Lagene får poeng etter plassering og det samles inn i en totaltabell hvor de til slutt skal kåre en vinner av det NTNUI har kalt «koronakrigen». Noe som gjør det litt ekstra moro er at lagene oppfordres til å lage litt videoer av det hele, som gjør det ekstra moro for å resten å følge med på hva de andre gjør. Og det sosiale samholdet på tvers av lagene styrkes.

Vi venter spent på fortsettelsen og hører gjerne om det er flere klubber som har gjort noe lignende eller ønsker å ta opp utfordringen! Og ta en titt på videosnuttene under for inspirasjon

 

Små videosnutter gjør utfordringene mye morsommere. Men dette ser kaldt ut.

Pinnen skal gå fra foran hoften til bak kneet uten å bruke hender eller at den er i bakken.

Start typing and press Enter to search