Første torsdag hver måned inviterer KFUM Stavanger minivolleyballgruppe alle interesserte minier til åpen turnering. Tilbudet er rettet mot spillere under 13 år på alle nivå.

Sted: Hetlandshallen, Stavanger
Tid: Kl. 17.30 – 19.00 
Oppstart: 
Torsdag 6. desember

Tarjei Skarlund er trener for KFUM Stavangers minivolleyballgruppe, og han er initiativtaker til dette prosjektet. Laget hans disponerer 3 volleyballbaner i Hetlandshallen på torsdager. Disse banene vil bli rigget om til mange småbaner ved hjelp av longnet og teip. Lederne vil definere hvilket nivå som skal spilles på de forskjellige banene. På de øverste banene kan spillerne eksempelvis bruke kun volleyballslag, mens på de nederste banene kan det brukes mottak/kast.

På torsdagsturneringene vil det legges opp til spill 1 mot 1 der hver spiller har to touch hver. De vil spille korte kamper på omtrent 5 minutter. Etter endt kamp rykker vinneren opp et hakk og taperen ned. Dette gjør at alle etter hvert vil oppleve å vinne, og alle vil oppleve å tape. I tillegg vil alle ende opp med å få utfordret sitt eget nivå.

Et slikt opplegg fungerer best med mange spillere, og slik kom ideen om å lage en åpen turnering for alle miniene i regionen. Tarjei og KFUM Stavanger ønsker at dette skal være et morsomt tilbud for unge volleyballspillere, en plass de kan treffe nye venner og spille volleyball.

VELKOMMEN TIL HETLANDSHALLEN TORSDAG 6. DESEMBER! 

Start typing and press Enter to search