17.-20.juni inviteres det til NEVZA Zonal Tour Oddanesand! Påmeldingsfrist til NVBF er fredag 24. mai.

FIVB, CEV og NEVZA har nå godkjent at det kan gjennomføres et NEVZA sandvolleyball-arrangement på Oddanesand 17.-20.juni

Siden dette er en internasjonal turnering så må påmeldingen gå via utøvernes nasjonale forbund; dvs at det er NVBF som melder på norske lag.

Spillere som ønsker å melde seg på NEVZA Oddanesand 2024 må gå inn på lenken under for å se hva som kreves for å bli meldt på til internasjonale turneringer:

Internasjonal deltakelse sandvolleyball

Det er kun utøvere som har fylt ut det elektroniske skjemaet (FormPluss), betalt adm.gebyr til NVBF samt har det administrative i orden innen tidsfristen fredag 24. mai om vil være aktuelle for påmelding til turneringen på Oddanesand.

Unntak vil ikke bli gjort!

NB! Utøvere som som deltok i NEVZA Oddanesand i 2022 og/eller 2023 og sendte inn CEV-skjemaet BV/01 NT-Athletes Commitment Form trenger ikke å gjøre dette i år da fjorårets skjema gjelder ut 2024-sesongen.
Samtlige utøvere må sende inne BVB/10 Annual Health Certificate

Practical Info-dokumentet fra Promotor vil  bli  publisert på CEV sin side for turneringen når dette er klart – https://www.cev.eu/beach/zonal-events/2024/mevza-zonal-tour-event-oddanesand-nor/.

 

Start typing and press Enter to search