Historiens første klubb- og trenerkonferanse er over, og skal vi tro både muntlige og skriftlige tilbakemeldinger ble dette den suksessen vi hadde håpet på.

93 påmeldte deltagere fra 39 ulike klubber fra alle konkurransesonene var fasit før vi samlet oss på Norges Idrettshøgskole lørdag morgen. Deltagerne ble tilbudt fire fellesforedrag, og de kunne velge mellom fem ulike workshops på klubbkonferansen og sju ulike workshops på trenerkonferansen.

Klubbkonferansen startet lørdag med et engasjerende foredrag fra Bjarte Myrhol, som minnet oss om hvor viktig leken er i all barneaktivitet.

Senere på dagen åpnet trenerkonferansen med et foredrag av Kåre Mol. Vi kjente nok alle på stoltheten i det han og sandvolleyballandslaget har fått til, og vi fikk med oss kloke ord om at det er mulig å gjøre feil og allikevel komme styrket ut av det i siste ende.

Søndag var trenerkonferansens første felles foredrag med AntiDoping Norge. Breddeidretten rammes også av dopingdommer, men disse handler i mindre grad om prestasjonsfremmende preparater og mer om unge menneskers ønske om å se bedre ut. Her må vi alle være på allerten og fange opp ungdommene før de ender opp med utestengelsesdom!

Konferansens siste felles økt var med Marco Elsafadi. Hans historie grep oss alle, og iblandet latter og skjemt fikk vi med oss den viktige meldinga han budbærer: Sett laget foran deg selv. Og still spørsmålet  «hva har du gjort for at de andre på laget skal bli gode» framfor å fokusere på om laget vant eller tapte.

Selv med et tett program og mange inntrykk, gikk praten mellom deltagerne lett i mingleområdene. Pølsebonanzaen lørdag kveld ble akkurat så uformelt og koselig som ønsket, og flere gode relasjoner mellom klubbene ble skapt.

Alt i alt ble dette en flott møteplass der alle fikk både faglig og sosialt påfyll!

Noen tilbakemeldinger fra evalueringsskjema:

Fortsett med å kombinere work shops, både praktiske og teoretiske. Det gjør det veldig artig, og bryter opp lange dager.

Vil høre enda mer på Marco Elsafadi!! Han var gull!

Det var lagt ned mye forarbeid, det var gjennomtenkt og presist gjennomført, som ga konferansen en høy kvalitet.

Synes det er en god måte og spre kompetanse.

Interessante forelesere øker lysten til å lytte og ta det med seg. I år var det topp!

Great workshops. With great people. It was visible that every coach wanted to show us more. And to share their knowledge.

Start typing and press Enter to search