Med trenerlegenden John Kessel som spydspiss ble historiens 2. Klubb- og Trenerkonferanse gjennomført på Norges Idrettshøyskole 23.-24. september. Snaut 200 volleyballentusiaster fra 55 klubber deltok, og ut fra smilene og go’ordene å tolke var dette ei bra helg.

Deltagerne fikk med seg fellesforedrag av nevnte John Kessel, alpinlegenden Kjetil Andre Aamodt og idrettspsykolog Frank Abrahamsen. I tillegg hadde de forhåndsvalgt inntil tre workshops, og disse hadde et spenn fra innføring i Profixio til hvordan man håndterer grupper med ulikt ferdighetsnivå. Klubbkonferansen ble gjennomført lørdag, mens trenerkonferansedeltagerne ble fra lunsj samme dag og ut søndagen. Avslutningen foregikk i idrettshallen der vi fikk se og oppleve John Kessels treningsteorier i praksis.

I tillegg til det faglige påfyllet fikk deltagerne tid til å både friske opp gamle bekjentskaper og knytte nye kontakter, særlig på middagen lørdag kveld. Litt konkurranse må alltid til når idrettsfolk møtes, og kahoot-pallen ble tapetsert med jenter fra kvinneprosjektet Vi leder sammen. Det lover godt for framtida!

Vi takker alle for ei fantastisk helg, og gleder oss til å starte planleggingen av Klubb- og trenerkonferansen 2024 om en liten måned!

Samarbeidspartnere

Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP
Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP

Start typing and press Enter to search