Med trenerlegenden John Kessel som spydspiss ble historiens 2. Klubb- og Trenerkonferanse gjennomført på Norges Idrettshøyskole 23.-24. september. Snaut 200 volleyballentusiaster fra 55 klubber deltok, og ut fra smilene og go’ordene å tolke var dette ei bra helg.

Deltagerne fikk med seg fellesforedrag av nevnte John Kessel, alpinlegenden Kjetil Andre Aamodt og idrettspsykolog Frank Abrahamsen. I tillegg hadde de forhåndsvalgt inntil tre workshops, og disse hadde et spenn fra innføring i Profixio til hvordan man håndterer grupper med ulikt ferdighetsnivå. Klubbkonferansen ble gjennomført lørdag, mens trenerkonferansedeltagerne ble fra lunsj samme dag og ut søndagen. Avslutningen foregikk i idrettshallen der vi fikk se og oppleve John Kessels treningsteorier i praksis.

I tillegg til det faglige påfyllet fikk deltagerne tid til å både friske opp gamle bekjentskaper og knytte nye kontakter, særlig på middagen lørdag kveld. Litt konkurranse må alltid til når idrettsfolk møtes, og kahoot-pallen ble tapetsert med jenter fra kvinneprosjektet Vi leder sammen. Det lover godt for framtida!

Vi takker alle for ei fantastisk helg, og gleder oss til å starte planleggingen av Klubb- og trenerkonferansen 2024 om en liten måned!

Start typing and press Enter to search