Det er så lenge siden, så veldig lenge siden – men nå, endelig, er vi på veien igjen med KLUBBUTVIKLING!

Første klubb ut i 2022 var Sarpsborg. Da Sandasol besøkte klubben i mai 2021, ble vi enige om å starte en prosess “når covid tillater det”. Well, covid har vel ikke helt sluppet taket, så en hel prosesskveld med startmøte ble det ikke – men et fint møte med deler av styret fikk vi til.

Sarpsborg Volleyballklubb har de siste årene vokst sakte og sikkert, men i pandemien har det formelig eksplodert med nye utøvere. Veldig gledelig, men man får gjerne voksesmerter når det går så himla fort. Behovet for flere hender og hoder vokser i takt med antall utøvere og lag, og denne problemstillingen kjenner nok mange seg igjen i. Derfor vil klubbens styre ta tak og gjøre noe for å bedre situasjonen.

Klubbutvikling er så mye, og det meste ligger i ordet; at man vi utvikle seg som klubb. For noen betyr dette å få bedre organisatoriske rutiner, få skrevet ned hva de ulike styrevervene innebærer, finne ut hvilket sportslig nivå man ønsker å være på og/eller komme til osv. Igjen, her kjenner nok mange seg igjen, og de fleste har noe å gå på.

Sarpsborg VBK er i gang med arbeidet mot å bli en klubb i kontrollert utvikling, og vi gleder oss til fortsettelsen!

Kanskje klubbutvikling er noe for klubben din? Mer info finner du her: https://volleyball.no/klubbutvikling/

 

 

Samarbeidspartnere

Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP
Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP

Start typing and press Enter to search