Det er så lenge siden, så veldig lenge siden – men nå, endelig, er vi på veien igjen med KLUBBUTVIKLING!

Første klubb ut i 2022 var Sarpsborg. Da Sandasol besøkte klubben i mai 2021, ble vi enige om å starte en prosess «når covid tillater det». Well, covid har vel ikke helt sluppet taket, så en hel prosesskveld med startmøte ble det ikke – men et fint møte med deler av styret fikk vi til.

Sarpsborg Volleyballklubb har de siste årene vokst sakte og sikkert, men i pandemien har det formelig eksplodert med nye utøvere. Veldig gledelig, men man får gjerne voksesmerter når det går så himla fort. Behovet for flere hender og hoder vokser i takt med antall utøvere og lag, og denne problemstillingen kjenner nok mange seg igjen i. Derfor vil klubbens styre ta tak og gjøre noe for å bedre situasjonen.

Klubbutvikling er så mye, og det meste ligger i ordet; at man vi utvikle seg som klubb. For noen betyr dette å få bedre organisatoriske rutiner, få skrevet ned hva de ulike styrevervene innebærer, finne ut hvilket sportslig nivå man ønsker å være på og/eller komme til osv. Igjen, her kjenner nok mange seg igjen, og de fleste har noe å gå på.

Sarpsborg VBK er i gang med arbeidet mot å bli en klubb i kontrollert utvikling, og vi gleder oss til fortsettelsen!

Kanskje klubbutvikling er noe for klubben din? Mer info finner du her: https://volleyball.no/klubbutvikling/

 

 

Start typing and press Enter to search