Har vi flere klubbmiljøer i Trøndelag som ønsker å delta i en klubbutviklingsprosess? Meld deres interesse, for da kan det bli deres tur til våren!

Her kan du lese mer om Klubbutvikling.

UKE 43 er ny Klubbutviklingsuke i Trøndelag!

Mandag 22. oktober: Vikåsen Volley
Tirsdag 23. oktober: Blussuvoll VBK
Onsdag 24. oktober: NTNUI Volleyball
Torsdag 25. oktober: Melhus IL Volleyball

“Både som tidligere ansatt i regionsleddet og med mange verv i ulike klubber gjennom et kvart århundre har jeg både sett og følt på utfordringene som ligger i det å drive klubb. Altfor mange klubber baserer den daglige driften på altfor få mennesker, og det er gjerne ikke uvilje som ligger bak; det blir fort bare sånn fordi de som styrer ikke greier å finne tid til verken å lære opp nye eller å finne de som kan gjøre en jobb. Med denne metoden for klubbutvikling er jeg sikker på at flere klubber kan knytte til seg flere ressurspersoner, og at de vil greie å løfte blikket og se litt lenger fram. Jeg har stor tro på at vi i løpet av noen få år vil få flere sterke volleyballklubber rundt om i landet. Jeg tror også at klubbutvikling er veien å gå for at hele organisasjonen skal trekke i samme retning”. – veileder, Kate Sønstebø.

Ta kontakt med volleyballregionen dersom din klubb/ditt idrettslag ønsker klubbutviklinng.

Spørsmål om klubbutvikling rettes Kate Sønstebø (epost: [email protected] tlf. 419 33 774) og/eller Line Busland (epost: [email protected] tlf. 926 05 088)

 

 

NVBF Region Trøndelag gleder seg til nok ei klubbutviklingsuke!

Bilder hentet fra klubbutviklingskvelder hos Steinkjer VBK, Trondheim Ballklubb og Namsos VBK
Foto: NVBF

Start typing and press Enter to search