Høsten er “prime time” for kurs i Norges volleyballforbund, og programmet for høsten 2021 begynner å ta form.

Trener 1 i alle regioner

Trener 1 er første nivå i Norges Volleyballforbunds trenerløype. Fokuset i utdanningen er på innlæring og deltakelse. Trener 1 er et tilgjengelig kurs for alle fra 16 år som ønsker å starte en trenerutdanning. På Trener 1 legges en plattform for trenerens basiskunnskaper og utøvernes basisferdigheter.

Trener 1-kurs er satt opp i alle regioner. Det vil fortsatt bli satt opp flere kurs og moduler, så følg med i kurskalenderen.

 

Ulike dommerkurs

Det er satt opp flere Dommer 1, regelkurs og kurs i føring av kampskjema. De to siste går digitalt, og er tilgjengelig for hele landet. Regelkurs og kurs i føring av kampskjema er satt opp slik at man har mulighet til å delta på disse før deltakelse i aldersbestemte NM.

Dommer 1 er første grunnleggende kurs for deg som vil stå på dommerkrakken og ønsker en dommergrad. Kurset gir en grunnleggende innføring i regler og tegn som benyttes i en volleyball/sandvolleyballkamp. Samtidig fokuseres det på rollen dommer og hvordan man opptrer overfor spillere, trenere, meddommere og funksjonærer.

Her vil det bli satt opp kurs i flere regioner, følg med i kurskalenderen.

Regelkurset passer for alle som ønsker en innføring i de grunnleggende reglene i volleyball/sandvolleyball. Kurset er tilgjengelig fra det året man fyller 11. Målet med kurset er å gi nye spillere, foresatte og andre interesserte større kunnskap om reglene slik at det blir enda mer spennende å spille våre idretter.

I kurs i føring av kampskjema går vi igjennom kampskjema i volleyball. Vi titter nærmere på hva som skal føres hvor og når dette skal gjøres. I tillegg ser vi utdrag av en kamp der deltagerne selv forsøker å føre kampskjema.

 

Lærerutviklerkurs

NVBF har utviklet et kurs for ansatte i skoleverket som ønsker å lære mer om volleyball. Høsten 2021 vil vi utdanne kursholdere som kan holde disse kursene. Kursholderne vil kalles lærerutviklere i volleyball.

Foreløpig er det satt opp følgende kurs for å utdanne lærerutviklere:

  • Ålesund 9.oktober
  • Trondheim 30.oktober
  • Tromsø 11.september
  • Viken (sted kommer) 6.november

Samarbeidspartnere

Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP
Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP

Start typing and press Enter to search