Foto: Lars Kr. Aalgaard

 

Helgen 20.-21. november spilles alle kvartfinaler i cupen for både kvinner og menn. Kvartfinalene avgjøres av en enkeltkamp, noe som gjør dem ekstra spennende!

 

Kvartfinaler menn


På herresiden har to 1. divisjonslag klart å kjempe seg til en kvartfinale etter å ha slått ut hvert sitt elitelag i 8.delsfinalen. Sandnes VBK, anført av av tidligere cupmester for Førde VBK, Håvard Aarrestad, satser på en ny cup-overraskelse mot elitelaget BK Tromsø. Tromsøguttene har ennå ikke vunnet en seriekamp på bortebane denne sesongen. Koll IL er klare favoritter i sin kamp mot Asker, akkurat  som TIF Viking vil være favoritter mot 1. divisjonslaget Torvastad. Den mest åpne kampen vil nok mange si er kampen mellom NTNUI og Førde VBK. NTNUI var kanskje favoritt til å vinne kampen på det tidspunktet rekningen fant sted. Men favorittstempelet ble betydelig svekket da de sist helg ble feid av banen på hjemmebane 0-3 mot Førdes unggutter. Det blir spennende å se hvordan kampen vil utvikle seg! Lagene møtes nå i en mye viktigere kamp, og denne gangen spilles det i Førdehuset!

Kvartfinaler kvinner


I kvinnenes kvartfinaler er det kun Mizunoligalag som fortsatt er med. Randaberg og Oslo Volley har møttes i serien tidligere i høst, og den kampen, på hjemmebane i Nydalen, vant Oslo Volley til slutt med minste mulige margin. Denne gangen skal lagene møtes i Randaberghallen, og det kan nok gi oss et annet kampbilde. Utvilsomt et spennende oppgjør! TIF Viking vant komfortabelt 3-0 på hjemmebane mot Førde VBK i sist serierunde, men det alltid vanskelig å spille mot Førde VBK i Førdehuset. Førde VBK har vist en tendens til å være best når det virkelig gjelder. Koll IL og BK Tromsø er regnet som de to sterkeste lagene i cupen, og begge må vinne på bortebane i sine kvartfinaler. Det er alltid utfordrende å spille på bortebane, men det vil være en cup-bombe dersom NTNUI eller KFUM Volda klarer å slå ut en 2021-finalist i kvartfinalen.

 

Alle kampene blir streamet HER, og statistikk fra kampene havner HER!

NVBF ønsker alle lag lykke til! Vi gleder oss til å følge alle kvartfinalene!

Start typing and press Enter to search