Mizunoliga-lagene, bortsett fra nyopprykkede Skjetten (kvinner) og Asker (menn), vinner forskriftsmessig i 8.delsfinalene og avanserer til kvartfinalene i NM.

Resultatene fra 8.delsfinalene i NM viser at Mizunoligalagene innfrir favorittstemplet i nesten alle kampene. Kun de nyopprykkede lagene Skjetten (kvinner) og Asker (menn) måtte tåle tap mot lag fra 1.divisjon. Til gjengjeld tapte begge disse mot lag som nettopp hadde rykket ned fra Mizunoliga, NTNUI (kvinner) og Askim (menn). Dermed er 14 av årets kvartfinalelag fra Mizunoligaen mens de to siste er fra 1.divisjon.

I dag ble det gjennomført trekning av kvartfinalekampene og da kunne man se at både Førde VBK og BK Tromsø fikk hjemmekamp for både kvinne- og herrelagene deres. Samtidig kunne man tenke at ingen av trekningene ga kamp med lag som anses å være blant favorittene til å komme til finalene. Det betyr at det er igjen muligheter for «cupbomber» i neste runden, noe som alltid skaper spenning og engasjement når det skjer.

Kampene i kvartfinalene skal spilles helgen 14-15. november 2020. Laget som står først i oppsettet er hjemmelag og de har til fredag, 6.11. kl. 15.00 å meddele til administrasjon når kampen skal spilles. Da kan både DK oppnevne dommere samtidig som klubbene kan markedsføre kampene og administrasjonen kan sikre god medieomtale. Kan og hende at man sikrer avtale med Amedia om streaming av kampene, noe markedssjef Iver Horrem jobber intenst med.

Full oversikt over resultatene fra 8.delsfinalene samt trekning av kvartfinalene finner man her.
Skulle man ønske å se på selve trekningen, som ble sendt live på Facebook, kan må gå inn på Facebook siden til Norges Volleyballforbund og klikke på linken der.

Vi ønsker alle lag lykke til i NM og ser frem til noen tøffe, intense og kanskje overraskende oppgjør når lagene møtes.
Bildet i nyheten er tatt fra Smaalenes Avis og viser Askim som feirer for seier i NM. Bildet er tatt av Jo Erik Askerøi og man kan finne artikkelen her.

Start typing and press Enter to search