I kveld kl.19:45 sendes sesongens første hjemmekamp for TIF Viking på TV2 Sport 2. De skal møte NTNUI som endte på en 4.plass i sesongen 2022/2023, mens TIF Viking gikk seirende ut av fjordårets sesong!

De er også regjerende norgesmestre og satser like høyt denne sesongen. Laget og trener Scott Olsen satser mye på unge og lovende juniorspillere i kombinasjon med eldre og rutinerte spille. Noe de har lykkes med i flere sesonger.

Klubben har invitert alle sine medlemmer til pizzakveld i forkant av kampen, samt invitert maskotter fra Askøy Volleyballklubb som skal springe ut med spillerne i forkant av kampen. I tillegg til dette skal våre Diamantvolleyball-spillere få den store æren i å bære kampballene bort til sekretariatet i forkant av kampen. Det er ventet mye liv i hallen, og både Askøy VBK og Kvernbit stiller mannsterke på tribunen for å støtte lagene. Rammene ligger altså godt til rette for en fantastisk kamp mellom TIF Viking og NTNUI, som spilte mange tette og jamne kamper i fjorårets sesong. Alle bergensere og andre i Bergen: ta turen til Åsane Arena i kveld! Resten kan se tre-kamera produksjonen fra TV2 på både TV2 Sport 2 og TV2Play.

Start typing and press Enter to search