Mange har nok lastet ned og sjekket ut appen «Min Volleyball» og gleder seg til sandvolleyballsesong. Nedenfor har vi skrevet et par ting som kanskje vil hjelpe dere med å melde på dere selv eller andre til årets turneringer.

 

  • Innlogging til Min Volleyball er den samme som du bruker i Min Idrett. For å melde på en turnering må du logge inn med egen bruker og ha funksjonen «sandvolleyballutøver». Har du ikke egen bruker ber vi deg om å opprette dette og verifisere kontoen med fødselsnummer. Systemet vil oppdage om du allerede har en bruker og/eller har relasjoner til familie. Denne innloggingen skal du bruke til å melde på turnering i Min Volleyball.

 

  • Alle spillere -også de yngste – må opprette sin egen bruker i MinIdrett. Først da kan man logge seg inn i Minvolleyball-appen. Der får man tilgang til påmelding og kan følge med på kampoppsett.

 

  • Alle barn som til nå har vært knyttet til foreldrenes profil må altså opprette sin egen. Denne kan selvsagt de foresatte administrere, og foresattes kontaktinfo kan brukes på de yngste spillerne som ikke har egen telefon og e-post.

 

Brukerveiledning Min Idrett: https://itinfo.nif.no/Min_idrett_brukerveiledning

Har du fremdeles problemer med innlogging? Kontakt NIF Support på 21029090 eller [email protected]

 

Start typing and press Enter to search

2019-nmr-hordaland-jenter 19-generellt-nyhetsbilde-bvb-fivb