Foto: Volleyball World

For femte år på rad er landslagsgutta Anders Mol og Christian Sørum rangert som nummer én i verden. De startet 2023 med å gå helt til topps i Beach Pro Tour-finalen, hvor de ti beste lagene i verden møtes. Fortsetter å imponere i verdensserien, og er det mestvinnende europeiske laget i verdensserien gjennom tidene. Under VM i Mexico glapp det litt i utslagsrundende og gutta våre ble nummer fem.

Under årets siste turnering ble svenskene ble for sterke i verdenstourfinalen, der Mol og Sørum tapte finalen mot Åhman og Hellvig. De vant begge settene 21-16 og 21-17. Anders Mol og Christian Sørum har vist seg fra sin beste side gjennom en lang sesong som legger et godt grunnlag for å vinne den gjeve prisen for tredje år på rad!

– Der var det tomt for mental og fysisk kraft! En kanon turnering av guttene som har levert i bøtter og spann i år. Vi hadde som mål å komme ut av puljen, så er vi på pallen igjen. Noe de har vært i samtlige World Tour-turneringer og Elite 16 som de har spilt i år, sa trener Kåre Mol om guttas prestasjon i 2023.

Vi gratulerer gutta med nominasjonen og følger Idrettsgallaen 2024 lørdag på NRK 1, kl.19:50.

Foto: Volleyball World

Start typing and press Enter to search