Norge er i verdenstoppen i sandvolleyball og har som mål også å være i verdenstoppen i årene fremover.  For å få flere utøvere opp på et høyt internasjonalt nivå har NVBF nå opprettet et rekruttlandslag.

Rekruttlandslaget skal være en trenings- og konkurransearena for utøvere med ambisjoner om å ta steget inn i seniorlandslagene, dette gjennom helårlig oppfølging med tilrettelegging av trening og konkurranser på høyest mulig nivå. Laget vil i perioder trene og konkurrere med seniorlandslagene og vil også være knyttet opp mot Olympiatoppen.

Bendik Huus er ansatt som trener for laget og dette første året er det tatt ut 5 utøvere.

Her er en kort presentasjon av utøverne

Frida Berntsen, IL Dristug

Hei! Jeg heter Frida Berntsen, er 18 år, og kommer fra Åmli i Agder. Jeg har drevet med mange ulike idretter opp gjennom åra ved siden av sandvolleyball og volleyball, men sandvolleyball har alltid stått øverst på lista. Med dette som utgangspunkt håper og tror jeg at gjennom Morgendagens Olympiere vil jeg utvikle meg sportslig, og dermed øke sjansen for å nå drømmen om å bli en olympisk utøver i fremtiden.

 

 

 

 

 

Nils Gunnar Ringøen, Kristiansand Sandvolleyballklubb

Hei! Jeg heter Nils Gunnar Ringøen, og er en 19 år gammel gutt fra Kristiansand. Jeg har spilt volleyball siden jeg var mellom 10 og 11 år. I 2017 valgte jeg å begynne på ToppVolley Norge, noe jeg er veldig glad for at jeg gjorde.
Etter 3 år på TVN fant jeg ut av at det er sandvolleyball jeg vil fortsette med og satse på. Jeg er derfor veldig glad for at det har kommet et fulltidsprogram for utøvere på min alder, der en kan få muligheten til satse på denne måten. Drømmen min er å spille OL, og jeg gleder meg veldig til å komme inn i en treningsgruppe med utøvere som har det samme målet.

 

 

 

Stanislav Grozev, Sandnes VBK

Hei! Jeg heter Stanislav Grozev (Stani), er 19 år, og bor i Sandnes. Jeg ble ferdig på ToppVolley Norge sommeren 2020. Helt siden jeg startet på TVN, har jeg hatt et stort ønske om å bli profesjonell sandvolleyballspiller. Jeg ser frem til å være en del av dette programmet, og setter stor pris på denne muligheten. Min drøm for fremtiden innen sandvolleyball er å bli en olympisk utøver, og jeg tror at dette programmet kan øke sjansen for at denne drømmen kan bli en realitet.

 

 

 

 

Sunniva Helland-Hansen; Rossvoll VBK

Hei! Jeg heter Sunniva Helland-Hansen, er 22 år gammel, og kommer fra Øystese. Jeg har studert og spilt volleyball og sandvolleyball ved ToppVolley Norge, og senere gått videre til studier og sandvolleyball ved Stetson University i Florida. Jeg ønsker å følge min drøm om å bli en profesjonell utøver i sandvolleyball, og representere Norge i OL. Jeg har alltid hatt en indre driv for sandvolleyball, og min lidenskap for idretten har lagt en sti som jeg har lyst til å følge hele veien mot verdenstoppen.

Jeg ser frem til å trene med kontinuitet sammen med en gruppe av de beste utøverne i landet, og samtidig få gode muligheter til å konkurrere og trene mot og med andre nasjoner. Jeg gleder meg ekstra mye til å presse kroppen mot nye fysiske grenser. Jeg synes det er utrolig spennende med et godt program, som har en heltidsansatt trener, der vi jobber sammen for å bevege norsk sandvolleyball videre framover mot nye og gode resultat.

 

Thea Luise Jürgensen, Øksil

Hei! Jeg heter Thea Jürgensen, er 19 år gammel og nettopp ferdig på videregående etter 2 år på ToppVolley Norge. Jeg kommer fra Øksnes i Nord Norge, der jeg for det meste har spilt innendørs volleyball og på kort tid utviklet en sterk interesse for idretten. Det siste året har sandvolleyball vekket en enormt stor interesse hos meg, og jeg ser veldig frem til å fylle dagene mine med mye god trening og kamper. Ved å få være en del av Morgendagens olympiere har jeg en stor ambisjon om å utvikle meg som profesjonell sandvolleyballspiller og representere Norge. Mitt langsiktige mål er å representere Norge i OL.

Start typing and press Enter to search