Sommeren er kommet til Voldsløkka. Foto: Emil Øfstaas

Sandvolleyballsesongen er her

Vi volleyballspillere er heldige som har mulighet til å spille sporten vår både inne og ute, sommer og vinter. Og denne våren er kjærkommen, særlig for alle over 20 år. Endelig er trening tillatt for alle, også voksne! Etter en lang vinter, full av restriksjoner og begrensinger, kan vi nå gjøre oss klare for sandvolleyball.

På Lassa i Stavanger var det sist helg dugnad med imponerende stort oppmøte, og KFUM Stavanger fikk god hjelp fra andre lokale klubber. Det er tydelig at mange motiveres av å kunne komme i aktivitet igjen. KFUM Stavanger har, før denne sesongen, kjøpt inn 115 tonn med ny sand. Sanden er nå fordelt utover, og alle de åtte banene på Lassa er tipp topp klare til bruk.

Påfyll av 115 tonn ny sand. Foto: Oddbjørn Kvammen

God dugnadsgjeng på Lassa. Foto: Arve Abrahamsen

Også banene ved Hafstad vgs. i Førde er gjort klar for sommeren, og allerede sist helg startet elever fra Sunnfjord Folkehøgskule sandvolleyballsesongen.

Sandvolleyballsesongen er i gang i Førde. Foto: Elisabeth Bjørvik.

På Voldsløkka er det nå god aktivitet på de fleste baner fra tidlig morgen til sen ettermiddag. De siste banene rigges i stand i disse dager.

Full aktivitet på Voldsløkka. Foto: Emil Øfstaas

Også på Ålgård i Gjesdal og i Dødens dal i Trondheim har de første treningene i sanda allerede funnet sted. På Gimle i Kristiansand blir det dugnad tidlig i påskeuka for å få banene satt i stand til spill.

Banene på Ålgård er klare for aktivitet. Foto: Nils Bjørnar Øfstaas

Banene i Dødens Dal i Trondheim måles nøye opp. Foto: Vebjørn Jokstad

Terminplanen fylles opp

Terminplanen for sandvolleyball fylles opp  med mer og mer aktivitet, og vi kan se at turneringer rundt i hele landet er bekreftet med arrangørklubb og sted. Det blir definitivt en aktiv sommer full av høydepunkter. Gled deg til oppstarten i begynnelsen av mai!

TERMINPLAN 2021


Hvor kan du spille sandvolleyball?

Vi har laget et kart der alle sandvolleyballbaner vi kjenner til i Norge er markert.

SANDVOLLEYBALLBANER

For å få kartet mest mulig fullstendig er vi avhengig av hjelp fra dere. Dersom du ser feil eller mangler, enten i kartet eller i informasjonen som ligger inne på eksisterende baner, vil vi svært gjerne at du kontakter oss. Skriv e-post til [email protected].

Start typing and press Enter to search