En helg full av solskinn, regn, vind og idrettsglede ble avsluttet med vill jubel etter seier i finalene! 

 NM Regionlag i sandvolleyball ble gjennomført på det flotte nyåpnet anlegget til Randaberg IL.
130 spillere og trenere fikk oppleve en helg med både solskinn, strålende blå himmel, sørvest-vindkast, sprut regn, men aller mest en enorm og pur idrettsglede!

Fra åpningsseremoni og de første kampene til finalekampene og premieutdeling var hele helgen en gedigen fest og hyllest til sporten vår. Fremtidens nye mulige mestere fikk lov til å vise hvor høyt de strekker seg for å nå sine drømmer. Monster blokk, lure “cut shots”, knallharde smasher, flotte server og, ikke minst utrolige forsvarsredninger preget kampene hele helgen. Utviklingen og satsingen har vist seg å være “gull verdt” og noe alle kan være stolte av å ha vært med på. Det er mye vi kan glede oss til i fremtiden!

Når det gjelder resultatene så har følgende regionene tatt pokaler og medaljer. I tillegg fikk vinnerlaget en flott sekk fra Mizuno.

Jenter

1. Hordaland
2. Rogaland
3. Agder
4. Møre og Romsdal
5. Øst Rød
6. Trøndelag
7. Nord
8. Øst grønn
9. Sogn og Fjordane


Gutter
1. Øst
2. Øst
3. Agder
4. Møre og Romsdal
5. Rogaland
6. Hordaland
7. Sogn og Fjordane
8. Nord
9. Trøndelag

Fotograf Ole Andreas Bø fra Randaberg har tatt flotte bilde fra helle mesterskapet, og du finner bildene her.
Husk å kreditere fotografen ved bruk av bilder. 

I tillegg har Einar Juliebø, far til en av deltagerne, tatt kamera med seg. Han er hobbyfotograf og tar bilder i ledige stunder. Han deler gjerne bilder med alle. Dersom bildene blir delt videre eller lagt ut et sted, krediteres fotografen og tagg ejfoto.no på Instagram.
Du finn bildene her 

Arrangør Randaberg ønsker å hilse alle spillere og trenere tusen takk for en fantastisk helg. Dere har vært gode ambassadører for sporten og det har vært en glede å være sammen!!
Dette kan vi og understreke og legge til at Randaberg har vært utrolig serviceinnstilt og det var kun smil, latter og åpne ermer som vi ble møtt med av de frivillige som stilte opp fra tidlig morgen til utover kvelden hver eneste dag.

Vi gratulerer vinnerne og medaljelagene. Vi gratulerer alle spillere og trenere som gjorde helgen til en flott idretts opplevelse. Vi gratulerer Randaberg IL for en fantastisk gjennomført mesterskap. Vi gratulerer alle i Norges Volleyballforbund for muligheten dette mesterskap har gitt og gir. Det er mye godt som venter oss i fremtiden! 

Start typing and press Enter to search