NVBF har, i samråd med arrangørklubb KFUM Stavanger, blitt enig om å avlyse NM Regionlag U17 sandvolleyball for 2020.

På grunn av korona-pandemien og usikkerheten denne har skapt, og fortsatt skaper, har arrangøren funnet det riktig å avlyse mesterskapet. NVBFs administrasjon har hele tiden vært i dialog med arrangør og mener dette er en riktig avgjørelse.

Situasjonen Covid-19 har skapt i Norge har gjort det vanskelig å organisere alt som kreves forut for et slikt mesterskap. Det var med i vurderingen at med oppstart av aktivitet så seint som helgen 13.-14. juni er det for kort tid for regionenes trenere til å kunne holde samlinger og å foreta rettferdige laguttak. Reisen til Stavanger for alle troppene ville derfor bli uforsvarlig dyr. Å flytte mesterskapet til seinere på sommeren ble heller ikke vurdert som en god løsning, siden det da vil komme tett på junior-NM i sandvolleyball i Oslo og de utsatte mesterskapene i volleyball (U15 i Førde og U17 i Stavanger).

NVBF vil takke arrangørklubb KFUM Stavanger for deres engasjement og villighet til å få til mesterskapet. Håpet er at neste mesterskap, i 2021, vil bli gjennomført på Lassa med KFUM Stavanger som arrangør.

Samarbeidspartnere

Cloudnames Lerøy Mikasport Mizuno Nordic Choice Hotels Norwegian Frende Forsikring Antidoping Norge Amedia Svane
Cloudnames Lerøy Mikasport Mizuno Nordic Choice Hotels Norwegian Frende Forsikring Antidoping Norge Amedia Svane

Start typing and press Enter to search