NVBF har, i samråd med arrangørklubb KFUM Stavanger, blitt enig om å avlyse NM Regionlag U17 sandvolleyball for 2020.

På grunn av korona-pandemien og usikkerheten denne har skapt, og fortsatt skaper, har arrangøren funnet det riktig å avlyse mesterskapet. NVBFs administrasjon har hele tiden vært i dialog med arrangør og mener dette er en riktig avgjørelse.

Situasjonen Covid-19 har skapt i Norge har gjort det vanskelig å organisere alt som kreves forut for et slikt mesterskap. Det var med i vurderingen at med oppstart av aktivitet så seint som helgen 13.-14. juni er det for kort tid for regionenes trenere til å kunne holde samlinger og å foreta rettferdige laguttak. Reisen til Stavanger for alle troppene ville derfor bli uforsvarlig dyr. Å flytte mesterskapet til seinere på sommeren ble heller ikke vurdert som en god løsning, siden det da vil komme tett på junior-NM i sandvolleyball i Oslo og de utsatte mesterskapene i volleyball (U15 i Førde og U17 i Stavanger).

NVBF vil takke arrangørklubb KFUM Stavanger for deres engasjement og villighet til å få til mesterskapet. Håpet er at neste mesterskap, i 2021, vil bli gjennomført på Lassa med KFUM Stavanger som arrangør.

Start typing and press Enter to search