Helgen 6. til 9. august vil nye norgesmestre i sandvolleyball kåres når senior-NM og Miks-NM går av stabelen i Oslo. Vertskap for hele festen er Oslo Sandvolleyballklubb.

NM SENIOR

NM senior spilles på Voldsløkka 6.-9. august, og i årets mesterskap deltar totalt 56 lag.

SEEDING

De åtte lagene i hver klasse med høyest seeding er direkte kvalifisert for hovedrunden som spilles fredag til søndag. De øvrige lagene spiller kvalifiseringsturnering på torsdag 6. august. Seedingrekkefølgen som ligger til grunn for kampoppsettet ligger her; KVINNER og MENN. Poengene er justert slik at FIVB-poeng opptjent frem til 16. mars er medregnet.

SPILLEPLAN NM SENIOR

Torsdag 6. august

Kamper spilles fra kl. 09.00 – 20.00.
Kvalifisering kvinner og menn. Kvalifiseringsturneringen spilles med dobbel eliminering, slik at det til slutt gjenstår åtte lag som går inn i hovedrunden. Kampoppsett og resultater for kvalifiseringsturneringen finner du HER.

Fredag 7. august

Kamper spilles fra kl. 10.00 – 20.00.
Hovedrunden består av totalt 16 lag i hver klasse, fordelt i fire puljer. På fredag skal puljekamper spilles. Seed 1-4 og seed 2-3 møtes i første puljekamp, deretter spilles puljefinaler.
Kampoppsett for hovedrunden ble klart torsdag etter kvalifiseringsturneringen, du finner det HER.

Lørdag 8. august

Kamper spilles fra kl. 10.00 – 20.00.
Hovedrunden fortsetter med siste puljekamp, dvs. kampen om 3. plass i hver pulje. Vinneren av kampen er sikret videre avansement i turneringen. Derettes spilles 8.delsfinaler (puljetreere mot puljetoere) og kvartfinaler (puljeenere mot vinner 8.dels).

Søndag 9. august

Kamper spilles fra kl. 10.00 – 18.00
Søndag er finaledag i NM senior, og kun de fire beste lagene i hver klasse har kamper.  Semifinaler spilles fra kl. 10.00. Deretter spilles bronsefinaler. NM senior avsluttes med finale for kvinner kl. 16.00 og finale for menn kl. 17.00.

Fullstendig spilleplan for NM senior ligger HER.

ANDRE NYTTIGE LENKER

Arrangementet har sin egen nettside med mye god informasjon – SANDSTORM.NO

Reglement for NM senior finner du HER.

Kamper fra mesterskapet vil bli streamet på Direktesport. 

NM MIKS

NM Miks spilles parallelt med NM senior på Voldsløkka lørdag 8. og søndag 9. august og 16 lag er påmeldt. Mesterskapet starter med puljespill lørdag 8. august. Semifinaler og finaler spilles på søndag 9. august.

Link til kampoppsett og resultater i NM Miks ligger HER.

Fjorårets finalelag i NM Miks. Foto: Fotomons.

NVBF ønsker alle lag, supportere og arrangører et flott mesterskap!

Start typing and press Enter to search