Da er det klart – enda et aldersbestemt NM må avlyses pga. krav i Covid forskrifter §13a første ledd punkt b.
Fra før har Førde VBK avlyst NM U15 etter tilbakemeldinger fra både Helsedirektoratet, fylkeslege og kommunelege. Nå skjer det samme i Bodø der arrangør Bodø Volley har måtte ta den tunge avgjørelsen om avlysning.

Arrangøren har meddelt valget om avlysning til både NVBF, samarbeidspartnere og påmeldte klubber. Nedenfor gjengir vi innholdet i klubbens avgjørelse.

Hei alle volleyballvenner!

I dag er det Bodø Volley sin tur å komme med dårlige nyheter. NM U19 er dessverre avlyst!

På lik linje med Førde VBK klarer vi ikke å gjennomføre mesterskapet uten å bryte gjeldende COVID-19-forskrift.

I forskriften er det klart definert antall i hver kohorter og det er ikke rom for å endre kohortenes sammensetning i løpet av arrangementet.
Regelverket er ikke fleksibelt på dette området og vi vil derfor måtte bryte forskriften for å gjennomføre mesterskapet.
Vi er ikke villig til å bryte forskriften og må derfor avlyse.

Bodø’s kommuneoverlege er enig i dette og sier i tillegg at det ikke er tilrådelig å samle så mange ungdommer i denne aldersgruppen med det smittetrykket vi har nå i de neste ukene fremover.

Dette er svært dårlige nyheter for oss alle, og som arrangør vil jeg beklage til alle de involverte klubbene, trenerne, spillerne og foresatte.

 

Hilsen Werner Skaue

Leder i Bodø Volley

NVBF har blitt holdt informert om klubbens arbeid med å finne alternative, kreative og annerledes løsninger som ville gjør at mesterskapet kunne gjennomføres. Dessverre er ingen av disse slik at de kan gjennomføres innenfor tolkningen av forskriftene. Dermed blir NM U19 avlyst for 2.år på rad.
NVBF vil takke Bodø Volley for deres innsats, profesjonelle holdning og ansvarsbevissthet i hele denne prosessen.

Vi ser frem til nye muligheter der vi mottar søknad om nye arrangementer fra Bodø Volley.

Start typing and press Enter to search