Norske lag i Europa!

Denne høsten/vinteren er det 3 lag som skal representere Norge i CEVs Volleyball Challenge Cup, det tredje nivået i europeisk klubbvolleyball. På herresiden er det TIF Viking som skal i aksjon, mens på damesiden er det Randaberg og BK Tromsø som skal måle krefter internasjonalt.

Randaberg logo

Randaberg – UKF Nitra

Randaberg spiller 1/32-finaler mot UKF Nitra fra Slovakia. UKF Nitra er et profesjonelt universitetslag som kjemper i toppen i seriespillet hjemme i Slovakia. Det er et relativt ungt lag, og de spiller jevnt mot laget som leder serien, Bratislava.

UKF Nitra har to svært gode kantspillere, og laget er avhengig av at disse to presterer sammen med en stabilt god opplegger. Laget har for så vidt ingen svake punkter som utmerker seg, og Randaberg-jentene må prestere på sitt aller beste for å kunne avansere til neste runde. Vi tror på to jevne og underholdende kamper, mellom to svært gode lag.

Lykke til, Randaberg!!

Kampdatoer:
Onsdag 23. november kl. 19.00. Randaberghallen, Randaberg.
Onsdag 30. november kl. 18.00. City Hall, Nitra, Slovakia.

Randaberg vant begge kampene, 3-0 hjemme og 3-2 borte, og sikret seg dermed avansement videre.

TIF Viking – Borac Banja Luka

TIF Viking spiller 1/16-finaler mot Borac Banja Luka fra Bosnia. Begge kampene spilles i Åsane Arena i Bergen, som for første gang er arrangementssted for en Europacupkamp.

Kampdatoer:
Tirsdag 9.11.2022 kl 19:00. Åsane Arena, Bergen
Onsdag 10.11.2022 kl 19:00. Åsane Arena, Bergen

Alle som befinner seg i Bergen disse dagene anbefales på det sterkeste å ta turen til hallen og heie frem laget til forhåpentligvis to seire og en ny runde i Europacupen. Dette er Vikings femte deltakelse i e-cup siden 2016.

BK Tromsø logo

BK Tromsø – OK Herceg Novi

BK Tromsø spiller 1/32-finaler mot OK Herceg Novi fra Montenegro.

Kampdatoer:
Tirsdag 22.11.2022 kl 19:00. Sportski Centar Igalo, Montenegro.
29.11.2022. Tromsøhallen, Tromsø.

Start typing and press Enter to search