Fredag 12. juni åpnet regjeringen for arrangementer med opp til 200 deltakere. Det gir NVBF mulighet til å åpne for den nasjonale sandvolleyballaktiviteten.

NORGESTOUR

Norgestour vil starte opp med sesongens første turnering helgen 27.-28. juni. Da blir det NT Open på Voldsløkka i Oslo. Helgen etter, 4.-5. juli, er det klart for NT Open på Lassa i Stavanger. Fullstendig oversikt over alle årets turneringer vil legges ut på Norgestour.no og i NVBFs aktivitetsoversikt i løpet av kort tid.

NM I SANDVOLLEYBALL

NVBF kan nå med glede bekrefte at junior-NM i Oslo skal spilles som planlagt i uka 27. juli til 2. august. Koll IL er arrangør, og mesterskapet skal avholdes på Koll Arena og Voldsløkka.
Samtidig kan vi slå fast at senior-NM skal også arrangeres i Oslo fra 5.-9. august med Oslo Sandvolleyballklubb som arrangør.

Både Junior-NM og Senior-NM er en del av «Sandstorm – Oslo Beach Festival«. Festivalen arrangeres som et samarbeid mellom Koll IL og Oslo Sandvolleyballklubb, og det vil bli to uker spekket med NM i sandvolleyball for alle aldersgrupper. Festivalen starter altså med junior-NM fra 27. juli til 2. august, så fortsetter det med Veteran-NM 3.-4. august.  NM senior skal spilles 5.-9. august, første dagene med kvalifisering og deretter hovedrunde. Og samtidig som hovedrunden i NM senior spilles, skal Mix-NM gå av stabelen 8.-9. august.

NVBF vil gi arrangørklubbene ansvar for å organisere de ulike mesterskapene innenfor de rammer som tillates i henhold til NVBFs retningslinjer og koronavettregler. Deltakere og publikum skal få god informasjon om hvilke løsninger som velges når dette er klart. Påmeldingslinker til de ulike arrangementene vil snart legges ut på beach.volleyball.no.

LISENS

Nå som nasjonal aktivitet er bekreftet har NVBF åpnet for å oppgradere lisensen i sandvolleyball til NT og NM-lisens i MinIdrett. Oppgraderingen gjøres i spillerens MinIdrett-bruker. Lisensen er gyldig fra dagen den kjøpes og ut kalenderåret.

Start typing and press Enter to search