1.divisjon ble avgjort i Farsund søndag ettermiddag, og vi kan gratulere NTNUI (menn) og BK Tromsø (kvinner) med seier i årets 1.divisjon!

Avslutningen på helgens rankingturnering ble særdeles spennende i begge klasser, men allerede lørdag var det klart at både NTNUI og BK Tromsø hadde sikret seieren i respektiv klasse ved å spille seg til semifinale i turneringen. Der stoppet det forøvrig for BK Tromsø, som røk ut i semifinalen mot KFUM Volda og tapte kampen om 3.plassen mot Sandnes VBK. Det ga allikevel ingen stopper seiersgleden for de nybakte seriemesterne, se den herlige feiringa under.

Det ble en høydramatisk finale mellom KFUM Volda og Skjetten, som til slutt endte 23-21 i 3.sett i favør KFUM Volda, som med det sikret 2.plass i serien totalt.

NTNUI forsvarte sin posisjon på tabellen ved å ta seg til finalen, hvor de for første gang i årets sesong møtte OSI på andre siden av banen. Vi fikk altså et studentoppgjør av høy klasse i finalen, med tilhørende supportere på tribunen som sørget for at stemning i hallen matchet kvaliteten på spillet på banen. Også her måtte de ut i 3.sett for å avgjøre kampen, hvor guttene fra Oslo viste seg sterkest og vant 15-10. Det var allikevel ikke nok til å gå forbi NTNUI på totaltrankingen, og trønderne kan smykke seg med tittelen seriemestere i 1.divisjon sesongen 18/19.

View this post on Instagram

Vi er seriemestere!!! Gutta har jobbet knallbra gjennom hele sesong for å nå det endelige målet om opprykk. Selv med et kjipt tap mot OSI i finalen, som spilte en fenomenal kamp i den siste rankingturneringen (noen sinne), så betydde det lite for jubelen og gleden av å vinne serien. D1 fortjener en stor applaus og vi kan ikke takke dere nok for den innsatsen dere gjorde på tribuna, makan til heiagjeng skal man lete lenge etter. Dere vant den kampen. Nå er det bare å glede seg til neste sesong, for vi har ingen ambisjoner om å bare «være» i eliteserien. Vi er sultne, vi er hardtarbeidende, vi er sterkere og vi er klare for å knuse! Hu og hei! #opprykk #eliteserien #ntnui @ntnuivolleyball @ntnuivolleyd1 #nr1 #søkntnu #ntnuih1 #volleyball #nvbf #grønterskjønt #livetsgladegutter #trondheim #playhard #playsmart #playtogether

A post shared by NTNUi Volleyball Herrer 1. Div (@ntnuivolleyh1) on

Resultat 1.divisjon kvinner

 1. BK Tromsø
 2. KFUM Volda
 3. Skjetten
 4. Sandnes VBK
 5. Gjesdal
 6. OSI
 7. TIF Viking 2
 8. BSI
 9. NTNUI 2
 10. TSI

Resultat 1.divisjon menn

 1. NTNUI
 2. OSI
 3. TIF Viking 2
 4. Vestli IL
 5. Spirit Lørenskog
 6. Farsund IL
 7. Sotra VBK
 8. Førde VBK 2
 9. Bergkameratene
 10. TSI

Start typing and press Enter to search