DiamantVolley

NVBF har tidligere jobbet målrettet for å etablere et sittevolleyballtilbud for personer med nedsatt funksjonsevne. NVBF ønsker å videreutvikle paraidrettstilbudet, og lanserer konseptet DiamantVolley!

DiamantVolley er et tilbud rettet mot personer med funksjonsnedsettelser og er særlig tiltenkt utviklingshemmede. I DiamantVolley bruker man de samme prinsippene som i minivolleyball, og tilbudet er tiltenkt å basere seg på prinsippene til «unified» idrett som innebærer idrett med partner.

Unified idrett oppfordrer folk med ulike forutsetninger til å delta sammen i idretten, inspirert av et enkelt prinsipp: trening og lek sammen gir kort vei til vennskap og forståelse. Målet er at personer med og uten utviklingshemning kommer sammen og deler idrettsgleden.

LES MER OM DIAMANTVOLLEY HER

Vestli IL Unified

Vestli IL har hatt et tilbud om minivolleyball for personer med nedsatt funksjonsevne siden 2014. De har nå en stabil spiller- og instruktørgruppe som trener og spiller turneringer sammen.

LES MER OM VESTLI IL UNIFIED SINE SUKSESSKRITERIER HER

Bli med på teoridelen av kurset «Tilrettelegging paraidrett» – digitalt og gratis!

Norges idrettsforbund inviterer til kurs onsdag 22. april kl. 1800-1930 i «Tilrettelegging paraidrett». WEB-kurset er inspirert og basert på det ordinære kurset. Siden dette er et kurs med teori og praksis, vil WEB-delen ha søkelys på den teoretiske delen. Kurset består også av en praktisk del (2-2,5 time), og den praktiske delen kan man ta senere når idrettskretsene setter opp nye kurs.

Les mer og meld deg på her: https://www.paraidrett.no/kalender/digitalt-paraidrettskurs/ 

Ønsker din klubb å starte opp DiamantVolley?

Har dere allerede tilbud om Minivolleyball, trenger det ikke være så lang vei til å få startet opp et tilbud om DiamantVolley. Kanskje kan det være lurt å starte opp i samarbeid med andre klubber?
Husk at det finnes gode muligheter til å søke om støtte til oppstart!

Ta kontakt med oss på [email protected], så hjelper vi dere videre!

Start typing and press Enter to search