Svane skal de neste 2 årene bidra med god søvn og restitusjon slik at Norge fortsetter å ha verdens aller beste Sandvolleyball par. I tillegg kommer det gode medlems-tilbud som NVBF sine medlemmer kan benytte seg av, og sikre seg god søvn og restitusjon!

«Søvn og god restitusjon er noe vi har sterkt fokus på i Svane og vi vet at vår IntelliGel teknologi bidrar til god restitusjon og bedre søvnkvalitet for idrettsutøvere og fysisk aktive. Gjennom vårt arbeid med Idrett&Søvn skal vi gjennom vår kompetanse, IntelliGel teknologi og våre senger bidra til at denne hardt arbeidene duoen Mol/Sørum når sine mål også neste år.» sier Marketing direktør i Svane Pål Fasseland.

“Svane sin kompetanse innenfor søvn og restitusjon vil være med å sikre norsk volleyball enda flere poeng fremover- i en sport hvor det er de små marginene som avgjør. Både Svane og Mol/Sørum leverer varer i verdensklasse, og jeg ser frem til å knytte disse enda tettere sammen. Det jobbes også med å gi alle medlemmer i NVBF et medlemstilbud på Svane IntelliGel” Sier Iver Horrem, markedsansvarlig i NVBF.

Se Anders Mol & Christian Sørum plukke ut sine nye senger her:
https://www.tv2.no/a/10828769/

Samarbeidspartnere

Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP
Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP

Start typing and press Enter to search