Svane skal de neste 2 årene bidra med god søvn og restitusjon slik at Norge fortsetter å ha verdens aller beste Sandvolleyball par. I tillegg kommer det gode medlems-tilbud som NVBF sine medlemmer kan benytte seg av, og sikre seg god søvn og restitusjon!

«Søvn og god restitusjon er noe vi har sterkt fokus på i Svane og vi vet at vår IntelliGel teknologi bidrar til god restitusjon og bedre søvnkvalitet for idrettsutøvere og fysisk aktive. Gjennom vårt arbeid med Idrett&Søvn skal vi gjennom vår kompetanse, IntelliGel teknologi og våre senger bidra til at denne hardt arbeidene duoen Mol/Sørum når sine mål også neste år.» sier Marketing direktør i Svane Pål Fasseland.

«Svane sin kompetanse innenfor søvn og restitusjon vil være med å sikre norsk volleyball enda flere poeng fremover- i en sport hvor det er de små marginene som avgjør. Både Svane og Mol/Sørum leverer varer i verdensklasse, og jeg ser frem til å knytte disse enda tettere sammen. Det jobbes også med å gi alle medlemmer i NVBF et medlemstilbud på Svane IntelliGel» Sier Iver Horrem, markedsansvarlig i NVBF.

Se Anders Mol & Christian Sørum plukke ut sine nye senger her:
https://www.tv2.no/a/10828769/

Start typing and press Enter to search