Ragni og BK Tromsø kunne juble for nok en seier. Foto: Eivind Rinde

Runde 3 av Mizunoligaen og 1. divisjon er ferdigspilt. Alle kamper gikk som oppsatt, og jammen fikk vi oss noen overraskelser. 

Nyopprykkede Skjetten var på Vestlandtur i helga, og etter kamp mot TIF Viking lørdag og Førde søndag, ble det dessverre kun ett sett som endte i favør Skjetten. Det så lenge ut til å kunne bli et femtesett i Førdehuset, men da kampen stod og vippet midt i fjerdesett stengte Førde-jentene døra i blokk og tok imponerende fem poeng på rappen. Dermed måtte Skjetten-jentene reise tomhendte hjem etter 3-0-tap mot TIF Viking og 3-1-tap mot Førde.

Oslo Volley var ubeseiret før helgens kamper, men på turen til Sydvest måtte laget gi fra seg poeng begge dager. Lørdag gikk jentene på et 3-0-tap mot sterke Randaberg-jenter, og søndag ble det 3-2-tap, med minste mulige margin, mot et godt TVN-lag. Dermed er fasiten at bare ett poeng ble med hjem i bagasjen for Oslo-jentene.

BK Tromsøs jenter er, sammen med Randaberg og Koll, fortsatt ubeseiret i Mizunoligaen etter lørdagens sterke seier mot KFUM Volda. Tabellen er svært jevn på kvinnesiden, men lagene har ujevnt antall spilte kamper.

I Mizunoligaen for menn innehar Koll fortsatt en klar førsteplass på tabellen, og lørdag imponerte laget med en solid borteseier 3-0 over BK Tromsø. I Randaberghallen ble det en kjærkommen hjemmeseier til Randaberg-guttene da NTNUI ble slått med overbevisende 3-0. Studentene fra Trondheim gav ingenting ved dørene søndag da skoleelevene fra Sand stod på motsatt banehalvdel. I en kamp preget av tunge kant- og diagonalangrep fra begge lag drog de i land en sterkt 3-0-seier i Suldalshallen.

I  1. divisjon for kvinner fikk BK Tromsø en tøff helg i Bergen. Det ble tap både lørdag og søndag mot henholdsvis BSI og TIF Viking. NTNUI-jentene var i Rogaland, og for dem ble det poeng begge dager. Lørdag møtte de Sandnes VBK i Austråtthallen, et lag de slo i Trondheim for to uker siden. Lørdagens kamp ble både lang og spennende. Til slutt halte hjemmelaget i land en 15-13-seier, og studentlaget fikk med seg ett poeng for innsatsen. Søndag gikk NTNUI seirende ut av oppgjøret mot TVN 2. Det gjør at NTNUI ligger på tabelltoppen etter helga.

I 1. divisjon for menn ble resultatene nokså motsatt av i kvinneklassen. NTNUI 2 slo nyopprykkede Sandnes VBK 1-3 lørdag. I Suldalshallen søndag ble det tøft for trønderne, og ungguttene på TVN 2 vant til slutt femte sett med 19-17 i en kamp der Ole Ringøen fra KSK stod for imponerende 25 poeng.

BK Tromsø sine 1. divisjonsmenn var, i likhet med damelaget, på Bergenstur denne helgen. For guttene gikk det et hakk bedre enn for jentene, og BK Tromsø kunne juble for to poeng og 3-2-seier over nyopprykkede BTSI. TIF Viking ble for tøffe denne gangen, og kampen søndag endte med tap 3-0. TIF Vikings unge mannskap leder dermed tabellen med 5 spilte kamper og 4 seire.

Vi minner om at resultater og statistikk fra alle kamper, samt tabeller og informasjon om alle lag ligger på Datavolley.

Kamper fra Mizunoliga, og enkelte 1.divisjonskamper, ligger i opptak på Direktesport.

Start typing and press Enter to search