Ragni og BK Tromsø kunne juble for nok en seier. Foto: Eivind Rinde

Runde 3 av Mizunoligaen og 1. divisjon er ferdigspilt. Alle kamper gikk som oppsatt, og jammen fikk vi oss noen overraskelser. 

Nyopprykkede Skjetten var på Vestlandtur i helga, og etter kamp mot TIF Viking lørdag og Førde søndag, ble det dessverre kun ett sett som endte i favør Skjetten. Det så lenge ut til å kunne bli et femtesett i Førdehuset, men da kampen stod og vippet midt i fjerdesett stengte Førde-jentene døra i blokk og tok imponerende fem poeng på rappen. Dermed måtte Skjetten-jentene reise tomhendte hjem etter 3-0-tap mot TIF Viking og 3-1-tap mot Førde.

Oslo Volley var ubeseiret før helgens kamper, men på turen til Sydvest måtte laget gi fra seg poeng begge dager. Lørdag gikk jentene på et 3-0-tap mot sterke Randaberg-jenter, og søndag ble det 3-2-tap, med minste mulige margin, mot et godt TVN-lag. Dermed er fasiten at bare ett poeng ble med hjem i bagasjen for Oslo-jentene.

BK Tromsøs jenter er, sammen med Randaberg og Koll, fortsatt ubeseiret i Mizunoligaen etter lørdagens sterke seier mot KFUM Volda. Tabellen er svært jevn på kvinnesiden, men lagene har ujevnt antall spilte kamper.

I Mizunoligaen for menn innehar Koll fortsatt en klar førsteplass på tabellen, og lørdag imponerte laget med en solid borteseier 3-0 over BK Tromsø. I Randaberghallen ble det en kjærkommen hjemmeseier til Randaberg-guttene da NTNUI ble slått med overbevisende 3-0. Studentene fra Trondheim gav ingenting ved dørene søndag da skoleelevene fra Sand stod på motsatt banehalvdel. I en kamp preget av tunge kant- og diagonalangrep fra begge lag drog de i land en sterkt 3-0-seier i Suldalshallen.

I  1. divisjon for kvinner fikk BK Tromsø en tøff helg i Bergen. Det ble tap både lørdag og søndag mot henholdsvis BSI og TIF Viking. NTNUI-jentene var i Rogaland, og for dem ble det poeng begge dager. Lørdag møtte de Sandnes VBK i Austråtthallen, et lag de slo i Trondheim for to uker siden. Lørdagens kamp ble både lang og spennende. Til slutt halte hjemmelaget i land en 15-13-seier, og studentlaget fikk med seg ett poeng for innsatsen. Søndag gikk NTNUI seirende ut av oppgjøret mot TVN 2. Det gjør at NTNUI ligger på tabelltoppen etter helga.

I 1. divisjon for menn ble resultatene nokså motsatt av i kvinneklassen. NTNUI 2 slo nyopprykkede Sandnes VBK 1-3 lørdag. I Suldalshallen søndag ble det tøft for trønderne, og ungguttene på TVN 2 vant til slutt femte sett med 19-17 i en kamp der Ole Ringøen fra KSK stod for imponerende 25 poeng.

BK Tromsø sine 1. divisjonsmenn var, i likhet med damelaget, på Bergenstur denne helgen. For guttene gikk det et hakk bedre enn for jentene, og BK Tromsø kunne juble for to poeng og 3-2-seier over nyopprykkede BTSI. TIF Viking ble for tøffe denne gangen, og kampen søndag endte med tap 3-0. TIF Vikings unge mannskap leder dermed tabellen med 5 spilte kamper og 4 seire.

Vi minner om at resultater og statistikk fra alle kamper, samt tabeller og informasjon om alle lag ligger på Datavolley.

Kamper fra Mizunoliga, og enkelte 1.divisjonskamper, ligger i opptak på Direktesport.

Samarbeidspartnere

Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP
Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP

Start typing and press Enter to search