NVBF har gleden av å lansere en spennende samarbeidsavtale med Oslofjord Convention Center (OCC).

– Vår intensjon med avtalen er å skape en ny møteplass for volleyballen. Vi har ønsket oss et sted der vi kan inkludere alle våre landslag fra junior til senior, der vi kan ha samlinger, turneringer, kurs og konferanser. OCC er et av få steder i Norge hvor dette er mulig og der alt finnes på samme sted, sier Eirik Sørdahl, president i Norges Volleyballforbund.

 

– Gode møteplasser som preges av våre verdier mangfold, respekt og engasjement, er viktig for volleyballen. Vi ønsker å skape gode arenaer for mestring og utvikling der nye vennskap kan skapes. Dette er vi sikre på at OCC med sine fasiliteter og mennesker kan bidra med, fortsetter Sørdahl.

OCC, Nord-Europas største kommersielt drevne konferanselandsby ligger i Melsomvik, i Sandefjord Kommune. Her finnes strand og sandvolleyballbaner, en stor idrettshall med 12 volleyballbaner, to konferansesenter, store utearealer og inntil 9000 sengeplasser. Her kan klubber og utøvere samles for å trene, konkurrere, spise og bo. Arrangementer på OCC gir en unik mulighet for å bygge nettverk, vennskap og skape stor idrettsglede.

– Arenaen er fantastisk! Jeg gleder meg til volleyballfamilien skal samles i Melsomvik. 12.-20. juni skal begge seniorlandslagene våre trene her og forberede seg til EM kvalifisering i 2024. Alt ligger til rette for maksimalt utbytte, både sportslig og sosialt.
10.-14. august blir det en stor åpen treningssamling for aldersgruppen 2005-2010, med erfarne klubb- og landslagstrenere, sier sportssjef i NVBF, Matt Van Wezel.

Volleyballforbundet og OCC samarbeider både om sportslig og strategisk program som kan bidra til økt oppmerksomhet rundt idretten. Volleyballforbundet ønsker å bygge en sterkere idrettsposisjon i Norge og denne avtalen bidrar til økt kjennskap til idretten og forbundets initiativer. OCC ønsker alle idrettsfellskap velkommen til sin arena, og har gjennom en årrekke vært en arena for samhold og utvikling på tvers av fellesskap.

 

– Vi gleder oss til å samarbeide med Norges Volleyballforbund. OCC er skreddersydd for store idrettsarrangementer som volleyballen både behøver og fortjener. Hos oss kan volleyballfamilien samles til aktiviteter over flere dager for å knytte sterke bånd, både på og utenfor banen. Vi var vertskap sammen med lokal klubb for NM U15 i 2019, Cheerleading-familien har hatt sine store arrangementer hos oss i over ti år. Vi ser frem til å oppleve videre utvikling og idrettsglede, sier Elisabeth Rustand, Head of Marketing på Oslofjord Convention Center.

Har du spørsmål angående avtalen, kontakt:

OCC: 
Elisabeth Rustand, Head of Marketing, [email protected], 915 38 238

NVBF:
Eirik Sørdahl, president i Norges Volleyballforbund, [email protected], 915 15 130.

www.oslofjord.com

Start typing and press Enter to search