Etter en periode hvor Magnus Borge Johanssen og Martin Engvik har delt på stillingen som sportssjef i henholdsvis volleyball og sandvolleyball, kan vi nå med stor glede og entusiasme meddele at nederlenderen Matt Van Wezel er ansatt som sportssjef, og vil fra 15. november ha ansvaret for sandvolleyball og volleyball.

Matt er nok et kjent navn for mange siden han har gjennomført flere trenerkurs og klubbesøk rundt om i landet, og ikke minst, som landslagstrener for kvinnelandslaget de siste årene.

Matt Van Wezel har tidligere jobbet 6 år for det nederlandske volleyballforbundet, og vært trener på toppnivå i Nederland i 10 år.
Der vant han både serien og cupen flere ganger med Sliedrecht Sport, og deltok også i flere år med lag i kvalifiseringen til Champions League.
Matt innehar den høyeste sports- og volleyballutdanningen i Nederland.

Trenerkolleger beskriver Matt som en tøff og ærlig trener-men samtidig svært flink til å holde folk rundt seg både motiverte og lojale.

« Jeg er ansvarlig for alle landslag fra ungdom til senior, volleyball og sandvolleyball, regionale lag til elitelag. Det er en stor oppgave og vi må prioritere i forhold til viktighet og tid. Jeg har lært norsk volleyball å kjenne som en åpen og ambisiøs familie, og vil bruke tiden fremover til å lytte, utfordre og sammen med resten av volleyballfamilien, bidra til at norsk volleyball når nye høyder. Jeg mener det er en stor fordel at jeg kjenner idretten fra både klubb- og forbundsperspektiv»
sier Matt Van Wezel entusiastisk.

Vi kommer til å publisere flere intervjuer med Matt de neste ukene!

Start typing and press Enter to search

ragni-steen-knudsen