Nils Gunnar Ringøen, EM U22 i 2019
Foto: CEV

Jetmund Berntsen og Alexandre Peres blir nye trenere for juniorlandslandslagene i sandvolleyball i sommer.

Jetmund Berntsen, som allerede er en del av trenerteamet rundt seniorlandslaget menn, vil ha hovedansvar for gutter U20 og U22.
NVBF er veldig fornøyde med at en topptrener som Jetmund, med den erfaringen og kjennskapen han har til internasjonal sandvolleyball på toppnivå, ønsker å være med på å bygge opp juniorlandslagene.

Alexandre Peres er ny i NVBF systemet. Brasilianeren Alexandre er utdannet som kroppsøvingslærer og før han flyttet til Kristiansand jobbet han som trener for noen av verdens beste spillere i sitt hjemland.  For tiden jobber han som trener i Kristiansand Sandvolleyballklubb. For NVBF er det spennende å få en trener med Alexandres erfaring med i trenerteamet. Alexandre vil ha hovedansvar for gutter U18 og jenter U20 og U22.

Vi håper å kunne presentere årets trener for U18 jenter i løpet av et par uker.

På grunn av usikkerheten rundt muligheten for treninger og konkurranser i disse dager kan vi dessverre ikke presentere et program for lagene i dag.

Men uansett, med trenere på plass vil vi være klare til å gå i gang med forberedelsene til årets EM U18, U20 og U22 med en gang vi vet mer om hva som skjer i sommer!

Pr i dag er de ulike mesterskapene planlagt spilt som følger:
8.-12.juli – EM U18, Izmir, Tyrkia
12.-16.august – EM U20, Brno, Tsjekkia
2.-6.september – EM U22, Vlissingen, Nederland

Start typing and press Enter to search