Endelig er det klart for en ny Optimist-turnering, etter tre år uten. Nå søker arrangør Skiens-Optimistene flere lag som vil være med på turneringa i 2023.

Lørdag 25. mars er dagen, og etter turneringa blir det bankett med god mat og underholdning. Vel så mye som aktiviteten er viktig, spiller også det sosiale en stor rolle i denne årlige turneringa. Flere av lagene kommer fredag og blir til søndag, så for mange blir hele helga i volleyballens navn.

Sist gang det ble turnering for Optimistene var i 2019. Alt var klappet og klart for turnering på Kongsvinger i mars 2020, men hva som skjedde i mars det året vet vi jo alle. Heldigvis er de fleste av Optimistlagene i gang igjen, selv om det for noen har vært tyngre å rekruttere. De som er klare for turnering til våren kommer fra Skien, Kongsvinger, Drammen, Bø og Stovner, mens Hamar-Optimistene kanskje er litt usikre enda. Alle lagene ønsker seg flere deltagere, og gjerne også flere miljøer rundt om i landet.

Lurer du på hva Optimist-volleyball er? Da kan du lese mer her: https://volleyball.no/hva-er-optimistvolley/

Skiens-Optimistene med Sølvi Hauge i spissen er godt i gang med forberedelsene, og om kort tid sendes det ut en invitasjon. Kjenner du noen som burde fått denne, blir vi i avdeling for Utvikling og kompetanse veldig glade for å få tips: kompetanse@volleyball.no.

 

 

 

 

Samarbeidspartnere

Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP
Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP

Start typing and press Enter to search

TIF Viking herrer 2022