Endelig er det klart for en ny Optimist-turnering, etter tre år uten. Nå søker arrangør Skiens-Optimistene flere lag som vil være med på turneringa i 2023.

Lørdag 25. mars er dagen, og etter turneringa blir det bankett med god mat og underholdning. Vel så mye som aktiviteten er viktig, spiller også det sosiale en stor rolle i denne årlige turneringa. Flere av lagene kommer fredag og blir til søndag, så for mange blir hele helga i volleyballens navn.

Sist gang det ble turnering for Optimistene var i 2019. Alt var klappet og klart for turnering på Kongsvinger i mars 2020, men hva som skjedde i mars det året vet vi jo alle. Heldigvis er de fleste av Optimistlagene i gang igjen, selv om det for noen har vært tyngre å rekruttere. De som er klare for turnering til våren kommer fra Skien, Kongsvinger, Drammen, Bø og Stovner, mens Hamar-Optimistene kanskje er litt usikre enda. Alle lagene ønsker seg flere deltagere, og gjerne også flere miljøer rundt om i landet.

Lurer du på hva Optimist-volleyball er? Da kan du lese mer her: https://volleyball.no/hva-er-optimistvolley/

Skiens-Optimistene med Sølvi Hauge i spissen er godt i gang med forberedelsene, og om kort tid sendes det ut en invitasjon. Kjenner du noen som burde fått denne, blir vi i avdeling for Utvikling og kompetanse veldig glade for å få tips: [email protected].

 

 

 

 

Start typing and press Enter to search

TIF Viking herrer 2022