Innsending av tilgodehavende
Vi nærmer oss årsskiftet, og Volleyballforbundet minner om at tillitsvalgte, kurslærerne, trenere, dommere og andre på oppdrag må melde inn eventuelle reiseregninger, honorar og tilgodehavende. Dette gjøres via Visma Expense.

Administrasjonen har mottatt bekreftelse fra Idrettens Regnskapskontor på at årets siste ekstrakjøring på lønn blir 26.12.22. Vi ber derfor alle om å sende inn sine reiseregninger innen 12. desember 2022. Det er svært viktig at alle utlegg og reiseregninger som gjelder for 2022 også blir levert i 2022.

Norges Volleyballforbund bruker Visma Expense, dette er et online verktøy som er obligatorisk å bruke til utgiftsrefusjoner, honorarer og reiseregninger. Alle reiseregninger, utgiftsrefusjoner og honorar må nå sendes inn elektronisk, sammen med kopi eller scannede versjoner av kvitteringer. Du kan ta bilde av kvitteringen med din mobiltelefon og laste inn i elektronisk reiseregning. Last ned appen «Visma Employee» til mobilen din, denne bruker du til å ta bilder av utlegg du skal ha refundert, f.eks parkering, flybillett osv. Disse navngir du og henter opp i den aktuelle reiseregningen. Det vil ikke være anledning til å sende inn skjemaer og/eller kvitteringer verken på e-post eller pr. post. For å få tilgang til Visma Expense må du først registreres som bruker i vårt lønnssystem. Mer info om Visma Expense finner du her: Brukerveiledninger – Norges Volleyballforbund

Ubetalte faktura

Vi gjør også oppmerksom på at det er fakturaer fra NVBF som flere klubber ikke har betalt enda. Vi ber klubbleder og kasserer vennligst sjekk opp at klubben har betalt,  og husk at dersom fakturaer blir betalt inn uten kid-nummer blir ikke betalingen automatisk registrert i systemet. Unngå derfor betalingspåminnelser og varsel om inkasso.

Start typing and press Enter to search