Bildet hentet fra tv2.no

For en pangstart vi fikk da første serierunde for kvinner og menn gikk av stabelen i helgen! Mizunoligaen 23/24 åpnet opp med direktesendte kamper fra Førde i deres nye hall, Øyrane Arena. På kvinnesiden imponerte Viking og vant en sterk borteseier 3-0 over Førde. Randaberg vant toppkampen mot Koll, 3-1, og de har startet en god trend for å igjen gå ubeseiret gjennom sesongen.

Hos herrene unngikk man heller ikke dramatikk. Førde knuste regjerende seriemestere Viking, og Mikal Kalstad (16) spilte en rågod kamp for vertene. Han kan bli en «one to watch» gjennom sesongen. BK Tromsø var ett av få lag som spilte to kamper. De vant begge, henholdsvis mot Torvastad og TVN, og de topper dermed tabellen!

Bildet hentet fra Øksils Facebook-side.

Nyopprykkede Øksil spilte to kamper på herresiden og en kamp på kvinnesiden, og begge lag vant en kamp. Øksils menn tapte kampen mot fjorårets sølvvinner Koll (2-3), mens de vant andre kampen mot NTNUI (3-2)! Øksils kvinner slo Lierne (3-2) på bortebane. Vi kan ikke annet enn å gi Øksil en stor gratulasjon for vel gjennomført førstehelg!

Neste runde starter allerede lørdag 07. november. Øksil spiller da på hjemmebane mot Oslo Volley på kvinnesiden og Randaberg i klassen for menn. Det blir utrolig spennende å se om vinnerformen holder seg for det nyopprykkede laget fra nord.

Vi oppfordrer så mange som mulig til å ta turen til hallen nær deg, eller se alle kamper som vises på TV 2 PLAY.

Start typing and press Enter to search