15. mai 2024 ble det avholdt partnerskapsmøte på Toppvolley Norge. 

NVBF var representert med Charlotte Stølen (Leder for Sport og prestasjonsutvikling) og Oddbjørn Kvammen (Forbundsstyret).

Styreleder i Partnerskapet Ann Kristin Bruns ledet møtet med stødig hånd og Hans Hylen Solberg sørget som vanlig for at alle sakspapirene ble fasilitert på ypperste vis.

Møtet startet med lunsj, og så var det en kort befaring i regi av Suldal kommune der vi fikk se det nye Internatet (Rygjatun) som reiser seg og skal være  klart til skoleåret/August 2025.

Flere viktige saker ble diskutert på møtet, og for Norges Volleyballforbund sin side ble det belyst at det nå jobbes med å forberede forslaget for ny langtidsplan på Forbundstinget på Thon Hotel Oslo Airport på Gardermoen, lørdag 8. juni og søndag 9. juni 2024.

Toppvolley Norge har gitt sine verdifulle innspill i høringsrunden for langtidsplanen.

Etter Forbundstinget vil man jobbe videre med å konkretisere hvordan man skal organisere og hente ut det vi mener er et uforløst sportslig potensiale.

Tilstede på bilde, fra venstre side;

Oddbjørn Kvammen-FS Styremedlem, Ann Kristin Bruns -Rogaland Fylkeskommune og Styreleder,  Torbjørn Indrebø-Varaordfører i Suldal, Øyvind Marvik -Daglig leder TVN, Kjetil Brekke-Daglig leder Rygjatun, Dag Bjønnes -Rektor Sauda vgs, Neri Fisketjøn-Statkraft, Charlotte Stølen-Administrativ Leder for Sport og prestasjonsutvikling i NVBF, Hans Hylen Solberg- Sekretær for Partnerskapet.

Start typing and press Enter to search

Trine N Wichmann