Vi arrangerer regelkurs på nett i desember!
3.desember holder Robert Spilmann regelkurs via nett.
7.desember holder han kurslærerkurs for de som ønsker å kunne holde regelkurs i egen klubb.

Regelkurset er en flott måte å få innsikt i volleyballreglene for både ferske og mer erfarne spillere. Det anbefales å holde et regelkurs internt i klubben hver høst. Ved å utdanne en internt i klubben til å kunne holde regelkurset, vil det være enkelt for klubben å arrangere dette på eget initiativ.

 

Regelkurs – torsdag 3.desember kl. 18-20

Kan du tenke deg å lære mer om reglene i volleyball? Trenger du litt mer innsikt for å føle deg tryggere i dommerstolen? Kanskje du ønsker å bli dommer en gang? Da er dette en super start!

Regelkurset skal gi deltakerne en forståelse av reglene for å kunne være en kampleder/dommer på ungdomsnivå. I tillegg skal kursdeltakerne få en grunnleggende innføring i regler som bidrar til trygg og god kampledelse, og som også bidrar til gode holdninger og forståelsen av hvorfor «Fair Play» er viktig i volleyball/sandvolleyball. Kurset tar utgangspunkt i tre grunnleggende prinsipper for god kampledelse. Disse prinsippene skal være et hjelpemiddel for deltakerne til å forstå hva god kampledelse innebærer.

Påmeldingsfrist 1.desember

Kurslærerkurs regelkurs – mandag 7.desember kl. 18-20

Vi ønsker at flere kan holde regelkurs i egen klubb. Regelkurset skal gi deltakerne en forståelse av reglene for å kunne være en kampleder/dommer på ungdomsnivå (dvs opp til Ungomsturneringer U15). I tillegg skal kursdeltakerne få en grunnleggende innføring i regler som bidrar til trygg og god kampledelse på det aktuelle nivået, og som også bidrar til gode holdninger og forståelsen av hvorfor «Fair Play» er viktig i volleyball/sandvolleyball.

På dette kurset får du en innføring i regelkurset, slik at du senere kan holde kurs i egen klubb.

Påmeldingsfrist 6.desember

Samarbeidspartnere

Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP
Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP

Start typing and press Enter to search

KFUM Volda