Vi arrangerer regelkurs på nett i desember!
3.desember holder Robert Spilmann regelkurs via nett.
7.desember holder han kurslærerkurs for de som ønsker å kunne holde regelkurs i egen klubb.

Regelkurset er en flott måte å få innsikt i volleyballreglene for både ferske og mer erfarne spillere. Det anbefales å holde et regelkurs internt i klubben hver høst. Ved å utdanne en internt i klubben til å kunne holde regelkurset, vil det være enkelt for klubben å arrangere dette på eget initiativ.

 

Regelkurs – torsdag 3.desember kl. 18-20

Kan du tenke deg å lære mer om reglene i volleyball? Trenger du litt mer innsikt for å føle deg tryggere i dommerstolen? Kanskje du ønsker å bli dommer en gang? Da er dette en super start!

Regelkurset skal gi deltakerne en forståelse av reglene for å kunne være en kampleder/dommer på ungdomsnivå. I tillegg skal kursdeltakerne få en grunnleggende innføring i regler som bidrar til trygg og god kampledelse, og som også bidrar til gode holdninger og forståelsen av hvorfor «Fair Play» er viktig i volleyball/sandvolleyball. Kurset tar utgangspunkt i tre grunnleggende prinsipper for god kampledelse. Disse prinsippene skal være et hjelpemiddel for deltakerne til å forstå hva god kampledelse innebærer.

Påmeldingsfrist 1.desember

Kurslærerkurs regelkurs – mandag 7.desember kl. 18-20

Vi ønsker at flere kan holde regelkurs i egen klubb. Regelkurset skal gi deltakerne en forståelse av reglene for å kunne være en kampleder/dommer på ungdomsnivå (dvs opp til Ungomsturneringer U15). I tillegg skal kursdeltakerne få en grunnleggende innføring i regler som bidrar til trygg og god kampledelse på det aktuelle nivået, og som også bidrar til gode holdninger og forståelsen av hvorfor «Fair Play» er viktig i volleyball/sandvolleyball.

På dette kurset får du en innføring i regelkurset, slik at du senere kan holde kurs i egen klubb.

Påmeldingsfrist 6.desember

Start typing and press Enter to search

KFUM Volda