Bilde fra NM Regionlag 2022
Foto: arrangør

NVBF søker etter dyktige trenere til å ta ansvar for Regionlag U17 i sandvolleyball sommeren 2023. Vi ser etter en hovedtrener i hver klasse i totalt ni regioner/soner: Agder, Hordaland, Møre og Romsdal, Nord, Rogaland, Sogn og Fjordane, Trøndelag og to fra region Øst.

Det planlegges tre åpne samlinger i hver region, og trenerne vi søker etter skal ha ansvar for disse samlingene. Trenerne vil få oppfølging og opplæring av NVBF avdeling Sport og flere av våre beste trenere innen sandvolleyball.

Som trener for regionlaget i sandvolleyball må man være relativt allsidig. På de åpne samlingene vil alle U17-spillere i regionen være velkomne, og målet er at alle inspireres til videre trening og utvikling. På de lukkede samlingene, og under NM Regionlag, blir trenerjobben mer spisset, med færre utøvere og med et mål om å prestere som et lag.

Hvis du liker å jobbe med ungdom og sandvolleyball, er dette en ypperlig mulighet. Du kan bli med og utvikle sandvolleyball i regionen din, samtidig som du vil få mulighet til å lære av de beste.

Arbeid som forventes av regionlagstrenere:

*Holde tre åpne samlinger i regionen følgende tidspunkt:
– Samling 1: 29.-30.april (lørdag eller søndag)
– Samling 2: 13.-14.mai (lørdag eller søndag) (samling 2 i Hordaland er satt til helgen 6.- 7.mai for at den ikke skal kollidere med NT Strandvik)
– Samling 3: Mandag 29.mai
De åpne samlingene er tenkt som endags-samlinger som består av to timers treningsøkt, deretter turneringspill.

* Ta ut 6-8 spillere til regionlaget. 6 spillere skal utgjøre det endelige laget.

* Holde minimum to lukkede treninger for regionlaget etter uttaket.

* Være lagleder for regionlaget under NM Regionlag på Randaberg 30.juni til 2.juli, samt følge laget på reisen til og fra NM.

Tilleggsaktivitet
Bidra på nasjonal storsamling (bruttosamling) for junior i sandvolleyball 18.-21.mai, med treninger 18.-19.mai og turnering (NT) 20.-21.mai. Ansvarlige for denne samlingen er juniorlandslagstrenerne i sandvolleyball. I løpet av samlingen vil det bli lagt opp til en faglig del for regionlagstrenerne.

Betingelser
Jobben som regionlagstrener blir honorert med 8.000 kroner per hovedtrener. Hver region/sone vil ha 10.000 kroner til å dekke utgifter til reise for trenere. Det settes i tillegg av 10.000 kroner ekstra til utgifter som kan søkes om ved behov.

Send søknad

Søknad sendes til NVBF v/Beate Sødal på epost: [email protected]
Søknaden bør inneholde en punktliste over volleyballerfaring som spiller og/eller trener. Det må presiseres hvilket lag og region/sone treneren ønsker å følge. Trenergrad, fullført eller påbegynt, vil vektlegges.

Søknadsfrist fredag 17.februar 2023.

Start typing and press Enter to search