Foto: Einar Juliebø

Regionlagstrenere i sandvolleyball søkes

 

NVBF søker etter dyktige trenere til å ta ansvar for denne sommerens regionlag U17 i sandvolleyball. Vi ser etter en hovedtrener i hver klasse i totalt ni regioner/soner: Agder, Hordaland, Møre og Romsdal, Nord, Rogaland, Sogn og Fjordane, Trøndelag og to fra region Øst.

Det planlegges tre åpne samlinger i hver region, og trenerne vi søker etter skal ha ansvar for disse samlingene. Trenerne vil få oppfølging og opplæring av NVBF avdeling Sport og flere av våre beste trenere innen sandvolleyball.

Som trener for regionlaget i sandvolleyball må man være relativt allsidig. På de åpne samlingene vil alle U17-spillere i regionen være velkomne, og målet er at alle inspireres til videre trening og utvikling. På de lukkede samlingene, og under NM Regionlag, blir trenerjobben mer spisset, med færre utøvere og med et mål om å prestere som et lag.

Hvis du liker å jobbe med ungdom og sandvolleyball, er dette en ypperlig mulighet. Du kan bli med og utvikle sandvolleyball i regionen din, samtidig som du vil få mulighet til å lære av de beste.

Arbeid som forventes av regionlagstrenere:

  • Holde tre åpne samlinger i regionen i mai og juni, nærmere bestemt i uke 18, 20 og 22. De åpne samlingene er tenkt som endagssamlinger som består av to timers treningsøkt, deretter turneringspill.
  • Ta ut 6-8 spillere til regionlaget. 6 spillere skal utgjøre det endelige laget.
  • Holde minimum to lukkede treninger for regionlaget etter uttaket.
  • Være lagleder for regionlaget under NM Regionlag på Randaberg 1.-3. juli, samt følge laget på reisen til og fra NM.

I tillegg kan trenere som ønsker flere utfordringer:

  • Bidra på nasjonal storsamling for junior i sandvolleyball i uke 21. Ansvarlige for denne samlingen er landslagstrenerne i sandvolleyball.

Betingelser

Jobben som regionlagstrener blir honorert med 8.000 kroner per trener. Hver region/sone vil ha 10.000 kroner til å dekke utgifter til reise for trenere.  Det settes i tillegg av 10.000 kroner ekstra til utgifter som kan søkes om ved behov.

Send søknad

Søknad sendes til NVBF v/sportssjef Matt van Wezel på epost: [email protected]
Søknaden bør inneholde en punktliste over volleyballerfaring som spiller og/eller trener. Det må presiseres hvilket lag og region/sone treneren ønsker å følge. Trenergrad, fullført eller påbegynt, vil vektlegges.

Søknadsfrist søndag 27. mars.

 

Noen glimt fra forrige NM Regionlag sandvolleyball. Foto: Halvor Molland og Einar Juliebø.

Her kan du lese om mesterskapet i Oslo i 2021. 

Start typing and press Enter to search