Regionlagstrenere i sandvolleyball søkes

NVBF søker etter dyktige trenere til å ta ansvar for denne sommerens regionlag U17 i sandvolleyball. Vi ser etter en hovedtrener for hvert kjønn i hver av våre åtte konkurransesoner.

Det planlegges tre åpne samlinger i hver region, og trenerne vi søker etter skal ha ansvar for disse samlingene. Trenerne vil få oppfølging og opplæring av NVBF avdeling Sport og flere av våre beste trenere innen sandvolleyball.

Som trener for regionlaget i sandvolleyball må man være relativt allsidig. På de åpne samlingene vil alle U17-spillere i regionen være velkomne, og målet er at alle inspireres til videre trening og utvikling. På de lukkede samlingene og under NM Regionlag blir trenerjobben mer spisset, med færre utøvere og med et mål om å prestere som et lag.

Hvis du liker å jobbe med ungdom og sandvolleyball, er dette en ypperlig mulighet. Du kan bli med og utvikle sandvolleyball i regionen din, samtidig som du vil få mulighet til å lære av de beste.

Arbeid som forventes av regionlagstrenere:

  • Holde tre åpne samlinger i regionen i mai og juni, nærmere bestemt i uke 17, 21 og 23. De åpne samlingene er tenkt som endagssamlinger som består av to timers treningsøkt, deretter turneringspill.
  • Ta ut 6-8 spillere til regionlaget. 6 spillere skal utgjøre det endelige laget.
  • Holde minimum to lukkede treninger for regionlaget etter uttaket.
  • Være lagleder for regionlaget under NM Regionlag i Oslo 2.-4. august.

I tillegg kan trenere som ønsker flere utfordringer:

  • Bidra på nasjonal storsamling for junior i sandvolleyball i uke 20. Ansvarlige for denne samlingen er landslagstrenerne i sandvolleyball.

Betingelser

Jobben som regionlagstrener blir honorert med 7.000 kroner per trener. Hver region vil ha 10.000 kroner til å dekke utgifter til reise for trenere.  Det settes i tillegg av 10.000 kroner ekstra til utgifter som kan søkes om ved behov.

Send søknad

Søknad sendes til NVBF v/sportssjef Matt van Wezel på epost: [email protected]
Søknaden bør inneholde en punktliste over volleyballerfaring som spiller og/eller trener. Det må presiseres hvilket lag og region treneren ønsker å følge. Trenergrad, fullført eller påbegynt, vil vektlegges.

Søknadsfrist søndag 21. mars.

Noen glimt fra forrige NM Regionlag sandvolleyball. Foto: Lars Kr. Aalgaard.

Her kan du lese om mesterskapet i Stavanger i 2019. Mesterskapet i 2020 ble dessverre avlyst grunnet korona.

Start typing and press Enter to search