FOTO: Einar Juliebø

NVBF søker etter dyktige trenere til å ta ansvaret for årets kommende sesongs regionlag i volleyball.

Har klubben din trenere som er dyktige, og som samtidig kunne tenke seg å jobbe med ungdom i litt bredere skala? Da er dette personer vi ønsker å komme i dialog med og vi setter pris om du vil oppfordre klubbtrenere til å søke stillingen, og videreformidle denne informasjonen til de trenerne i klubben din som du tenker kan være gode kandidater.

Vi ser etter to hovedtrener i hver klasse i totalt ni regioner/soner: Agder, Hordaland, Møre og Romsdal, Nord, Rogaland, Sogn og Fjordane, Trøndelag og to i fra region Øst.

Det planlegges tre åpne samlinger i hver region, og trenerne vi søker etter skal ha ansvar for disse samlingene. Trenerne vil få oppfølging og opplæring av NVBF avdeling Sport og flere av våre beste trenere innen volleyball.

Som trener for regionlaget i volleyball må man være relativt allsidig. På de åpne samlingene vil alle U16-spillere i regionen være velkomne, og målet er at alle inspireres til videre trening og utvikling. På de lukkede samlingene, og under NM Regionlag, blir trenerjobben mer spisset, med færre utøvere og med et mål om å prestere som et lag.

Hvis du liker å jobbe med ungdom og volleyball, er dette en ypperlig mulighet.

Arbeidet som forventes av regionlagstrenere:

  • Holde 3 åpne samlinger i regionen i løpet av høsten. Samlingene er tenkt å avvikles i løpet av en dag, og vil bli gjennomført helgene:
    – 3.-4. september, – 29.-30. oktober og 19.-20 eller 26.-27. november
  • Ta ut en bruttotropp til regionlag
  • Holde 2 lukkete samlinger
    – 3.-4.desember og 7.-8.jan
  • Ta ut endelig lag til NM regionlag 13.-15.januar i Oslo
  • Ha ansvaret for og (å) følge regionlaget under regionlags-NM, samt følge laget på reise til og fra NM

NVBF leter etter en hovedtrener for hver klasse i hver region.

Betingelser

Jobben som regionstrener blir honorert med 10.000 kroner per trener. Hver region/sone vil også ha 10.000 kroner (totalt for begge trenere) til å dekke reiseutgifter for trenere.  Det vil også settes av 10.000 kroner til ekstra reiseutgifter som kan søkes om for regioner med større reiseutgifter.

Regionlagstrenerne fra forrige sesong oppfordres til å søke. Alle søknader kan sendes til sportssjef, og bør inneholde en kort punktliste over volleyballerfaring (spiller og/eller trener). Søknaden må også presisere kjønn (lag) og hvilken region treneren ønsker å følge. Trenergrad, fullført og/eller påbegynt, vil vektlegges. Send gjerne søknaden på engelsk, men det er ikke et krav.

Søknad sendes til MattVan.Wezel@volleyball.no  med kopi til konkurranse@volleyball.no 

Søknadsfrist: 27. mai.

Mvh NVBF v/ sportssjef

Matt van Wezel

Samarbeidspartnere

Cloudnames Mikasport Mizuno Nordic Choice Hotels Norwegian Antidoping Norge
Cloudnames Mikasport Mizuno Nordic Choice Hotels Norwegian Antidoping Norge

Start typing and press Enter to search