37 klubber på 36 stoppesteder over 46 dager – slik blir årets Sandasol!

30. april går startskuddet for Sandasol 2022, og denne gangen begynner vi i Askim, tar en pause etter Alta 6. juni før vi avslutter med en «sjarmøretappe» på Østlandet uka etter Tinget. At vi får til 37 klubber på 36 stoppesteder skyldes det gode samarbeidet mellom Sandnes VBK og Austrått IL Volleyball. De har bygd sandvolleyballanlegg sammen og får besøk på samme dag og på samme sted.

 

18 av årets besøksklubber var også med på Sandasol 2021, noe som betyr at det er mange nye. Startklubben Askim er en av de nye, og litt ekstra morsomt er det at vi også skal besøke to klubber som er på vei inn i volleyballfamilien. Nedre Sigdal IF og Vaaler IF blir helt nye bekjentskap, og innen juni er de nok begge blitt medlemsklubber. Vi skal også innom flere Mizunoliga-klubber, og på lørdagene i år vil det bli både åpen samling U13 og turnering. Det kommer mer info om dette etter hvert.

Hovedfokuset for Sandasol 2022 er å få mini- og teen-spillerne ut i sanda. Her tror vi det ligger et stort, uforløst potensiale i mange klubber, og vi vil gjerne bidra til at enda flere finner gleden i sandvolleyball.

Trenerne er viktige i Sandasol, og i år har vi med to kjente fra i fjor – og to nye. Du kan lese mer om trenerne her: https://volleyball.no/nyheter/sandasol-2022-trenerne/

Vi gleder oss til å møte klubbene våre igjen, og litt ekstra deilig er det at vi ikke trenger å tenke såååå mye på antallsbegrensning, sprit og avstand, selv om vi nok kommer til å være litt forsiktige.

Har du lyst til å følge turen vår, kan du enten følge Morgan Bobil på instagram (_morganbobil_), eller bli venn med Morgan Bobil på facebook.

 

Start typing and press Enter to search