Fjoråret var en suksess – bobilen Morgan med besetning legger også i år ut på veien for å besøke klubber over hele landet. Og SOM vi gleder oss! Med Sandasol ønsker vi å spre sandvolleyballglede til alle!

I 2022 blir rammene nokså like fjorårets; vi kjører fra klubb til klubb, og har et to-delt opplegg hos alle vi besøker. Ei økt i sanda og et møte med klubbens styre – det er ingrediensene. Noen endringer er dog gjort, for eksempel har vi allerede booket lørdagene i noen av toppklubbene, og alle lørdagene blir like i innhold. Morgan bobil har samme besetning som i fjor; en klubbveileder og en trener utgjør teamet.

Hovedfokuset i år blir altså å besøke klubber som har startet opp med eller ønsker å få i gang minisandvolleyball. Men, om klubben din ikke er helt der enda, kan dere allikevel søke om å få besøk. Vi skal fylle alle dagene!

Lørdagens innhold blir nytt av året, for da inviterer vi og en klubb til åpen samling U13 + turnering. Og da vil vi jo gjerne at også naboklubbene dukker opp, og kanskje også noen som ikke spiller volleyball enda. Ta med en venn! Formiddagen går med til samling, og ettermiddagene bruker vi til turnering for alle som deltar på formiddagens økt, lagene fixer vi der og da. Det blir så MORO!

Årets tur starter lørdag 30. april i Askim og varer til og med søndag 19. juni. Siste uka blir vi i Oslo-området, og hele Sandasol 2022 avsluttes med gallaturnering for mini på sand (og gress) i Oslo. Følg med, for mer informasjon kommer etter hvert.

Har DIN klubb lyst til å få besøk av oss, må dere søke innen 1. april. Mer om Sandasol 2022 samt link til søknadsskjema finner dere her: https://volleyball.no/sandasol/

NB! Morgan bobil er i år på facebook, bli gjerne venn med han der – og følg han gjerne på Instagram:

Start typing and press Enter to search