Endelig ser vi lyset i tunnelen! Sommeren kan begynne!

NVBFs nye veileder innebærer at ALLE – barn, unge og voksne og rutinerte – ALLE kan delta på både treninger og turneringer i sandvolleyball fra og med 1. juni.  I første omgang gjelder dette aldersbestemte konkurranser, samt senior konkurranser LT og RT. Norgestour vil vi komme tilbake til så snart vi har avklart forholdene rundt reise og geografisk tilknytning.

Oppdaterte koronavettregler viser til hva som er tillatt etter regjeringens siste pressekonferanse 28.5. Disse forholdene er nå gjeldende frem til neste oppdatering som varsles før 15.juni. Det er viktig at alle går inn og leser dette for å kunne gjennomføre aktiviteten på forsvarlig og riktig måte. Som tidligere skal man vise varsomhet når aktiviteten drives og sikre at alle er trygge ihht. veilederne og retningslinjene.

I tillegg har NVBF utarbeidet retningslinjer til hva som er nødvendig dersom man ønsker å gjennomføre et arrangement eller konkurranse. Her er det kriterier og forhold som overholdes dersom aktiviteten gjennomføres. Her er linken til retningslinjene.
I retningslinjene er det en link til søknadsskjemaet i formplus der man kan søke og få godkjent et arrangement eller konkurranse.

Så er det å rette blikket fremover og jobbe for at arrangementer og konkurranser kan komme i gang og vi kan få til en fantastisk sandvolleyball sommer!

VIL KLUBBEN DIN ARRANGERE?

Dersom NVBF skal klare å lage et godt turneringstilbud til sandvolleyballspillere i hele landet i denne forkortede sandvolleyballsesongen, er det viktig at klubbene både støtter opp om aktiviteten – DELTAR – og at mange klubber bidrar som arrangører.

SE på planen i lenken – FINN en dag eller en helg dere har lyst til å ARRANGERE – kontakt NVBF ved [email protected] og AVTAL nærmere.

NVBF vil fordele RT-arrangementene til klubber som melder seg, slik at vi til sammen får en terminplan med god geografisk spredning. To klubber kan gjerne samarbeide om et arrangement, for eksempel ved å ta en dag hver av en helg eller å samarbeide begge dager.

Revidert sandvolleyballplan for 2020 finner du her.

Turneringene som er satt opp i planen er ikke et endelig antall. Det er markert hvilke helger som anses å være mest aktuelle, men om klubben din ønsker å arrangere turnering en helg som ikke er markert, for eksempel i august, er det selvsagt fullt mulig. Når en aktivitet er bekreftet vil den bli farget grønn i planen, og bane + arrangørklubb vil settes på. Oppdateringen vil gjøres fortløpende.

Flere detaljer om bekreftet turnering, samt påmeldingslenke, vil du finne på beach.volleyball.no

kurskalenderen finner du mer informasjon om ulike kurs.

Husk at dersom volleyballklubbene i regionen påtar seg litt ansvar hver vil spillerne få et supert aktivitetstilbud denne sommeren! Vi håper at dere ser nytteverdien i å dra i samme retning.

ET GODT TIPS!
De klubbene som ikke selv disponerer bane i sitt lokalmiljø kan bidra som arrangørstab på andre klubbers anlegg. I Rogaland er det eksempelvis 5 ulike klubber som har arrangert turneringer på Lassa i Stavanger. Da blir det mye aktivitet på de flotte banene, og KFUM Stavanger trenger ikke å dra hele lasset alene.

TURNERINGER SANDVOLLEYBALL

NVBF har flere typer turneringer du kan delta på eller arrangere:

Lokal Turnering (LT) er turneringer som er helt organisert av klubben. LT settes gjerne opp på fast basis – en gang i uken. Ulike LT kan spilles flere steder i hver region hver eneste ettermiddag. Det er ingen begrensninger for hvilket opplegg som følges eller hvilke klasser som inviteres til å delta. Dette styrer arrangørklubben selv, gjerne ut fra deltakernes ønsker. Kontakt NVBF dersom din klubb vil arrangere LT, så hjelper vi til med å spre informasjon.

Regional Turnering (RT) er turneringer som er satt opp av NVBF, men som arrangeres av klubber i regionen.  RT spilles i en helg eller på en fridag, og det kan kun være en RT-turnering pr. klasse på en dag i en region. Arrangørklubben kan bestemme hvilke klasser som skal spilles når, men et forslag kan se slik ut:

Lørdag: U13, U17 og senior
Søndag: U15 og U19

RT Master er regionale seniorturneringer med doble rankingpoeng. To helger er igjen av de som var satt av til RT Master; en i juni og en i juli. I disse helgene har Norges Tour pause. Det legges opp til en RT Master i hver region hver av disse helgene.

 

Start typing and press Enter to search