13.-14. oktober er det klart for seriestart for 1. divisjon!

Snart braker det løs med seriestart, og 13. oktober starter den første rankingturnering i Tromsø. I turneringen deltar 23 lag, 12 lag for kvinner og 11 lag for menn.

Kvinner

Lagene på kvinnesiden som skal kjempe om seieren er BK Tromsø, Oslostudentenes IK, TSI, BSI, Sandnes Volleyballklubb, KFUM Volda Volleyball, Skjetten og nyopprykkede Gjesdal IL, NTNUI 2 og TIF Viking 2. I tillegg er Finnsnes VBK og BK Tromsø 2 med som wild cards i rankingturneringen, og skal få prøve seg på nivået i 1. divisjon. BK Tromsø, som kom på 2. plass i fjorårets sesong, har store ambisjoner for årets sesong. Målet for sesongen er å vinne serien og rykke opp til Mizunoligaen.

Menn

For herrene er det Bergkameratene, NTNUI, TSI, Farsund IL, OSI H1, Vestli IL, Førde VBK 2, Sotra VBK, Spirit Lørenskog og TIF Viking 2 som skal kjempe om seieren. Hos herrene er det 2. divisjonslaget BK Tromsø 2 som skal få prøve seg på et høyere nivå, og de er med som wild card i turneringen.

Kampoppsettet

Alle kampene i den første rankingturneringen spilles i Tromsøhallen. De første kampene starter lørdag 13.10 kl 09.00. Søndag 14.10 spilles det kamper fra kl 09.00, og finalen for kvinner er kl. 14.00, og for menn spilles finalen kl. 15.15. For mer utfyllende kampoppsett se vedlagt link; https://www.profixio.com/matches/1div_rankingturnering_1_2018-2019.

Første runde med enkeltkamper starter lørdag 27.10, og for å finne fullt kampoppsett for sesongen klikker man seg inn på NVBFs forside, deretter den røde knappen «finn kamper» og så volleyball.

Start typing and press Enter to search