(Foto: Tomm Hansen)

SERIESTART I MIZUNOLIGA OG 1. DIVISJON

Nå braker det løs! Endelig kan man igjen slippe løs jubelrop og begeistring over knallharde server, drepende blokk, feberredninger og dundrende smash. Det er tid for volleyballsesongen og det hele starter til helgen med direktesendte TV-kamper fra Kringsjåhallen.

Sommeren er over. En hektisk periode med landslag og kvalifiseringskamper til EM er tilbakelagt. Første runden i NM er spilt. Førsesongs-turneringer er brukt til finpussing. Nå er det tid å vise hva man kan når dommeren blåser i gang en ny sesong i volleyball. Det er dags for Mizunoliga og 1.divisjon!

Fredag 30.09. kl. 18.00 og 20.30 skal Koll ta imot TIF Viking (herrer) og BK Tromsø (kvinner) i en reprise av NM finalene fra mai 2022. TV2 har valgt ut disse kampene som solid kick start på årets serie. Her blir det liv og bråk for alle penger! Kampene sendes på TV 2 sport 2.

Utover dette er det full runde i både Mizunoliga og 1.divisjon med kamper fredag, lørdag og søndag. Oversikten over alle kampene finnes i MinVolleyball app og her. Samtlige Mizunoligakamper blir streamet via TV2 Play og TA vil ha muligheter til live oppdateringer. Med andre ord, det finnes ikke unnskyldning for at man ikke kan se eller følge med på kampene i årets Mizunoliga og 1.divisjon.

Så ta på deg klubbdrakten og innta plassen i hallen. Eller spenn deg fast i godstolen og sett lyden på tv til maks nivå. Det blir bråk og glede og jubelrop til helgen og du skal være med!

Start typing and press Enter to search