Møt NVBFs utviklingskonsulent med ansvar for paravolleyball.

Denne uken startet Silje Marie R. Torberntsson som utviklingskonsulent med ansvar for paravolley i NVBF.

Silje har master i Fysioterapivitenskap og selv spilt volleyball i Askim. Hun gleder seg til å starte opp og har følgende hilsen til NVBFs medlemsklubber:

Hei! Jeg heter Silje og er nyansatt som utviklingskonsulent i NVBF med hovedansvar for paravolleyball. Jeg brenner for idrett, fysisk aktivitet og sosiale arenaer og jeg mener at alle mennesker skal kunne ha glede av å være aktiv i samspill med andre. Jeg er svært motivert og ønsker å opprette et best mulig tilbud for utøvergruppen med psykisk/fysisk funksjonshemming. Dersom du som enkeltperson eller din klubb ønsker å starte opp et tilbud med diamantvolleyball og/eller paravolleyball så kan jeg kontaktes på telefon eller e-post.

Jeg gleder meg til å høre fra dere!

 

Silje skal som sagt arbeide spesielt med sittevolley og diamantvolley.

Sittevolley spilles slik navnet tilsier sittende på gulvet.  Spillet foregår i hovedsak på samme måte som i tradisjonell volleyball med unntak av at banen er mindre, nettet lavere, serve kan blokkes  og rumpa til enhver tid må være i kontakt med gulvet.

Sittevolleyball passer godt for personer med ulike fysiske funksjonsnedsettelser, men også tidligere spillere som på grunn av skader i for eksempel knær eller ankler.

Her kan du se et klipp fra Tønsberg VBK som har fast treningstilbud i sittevolleyball: https://www.facebook.com/504285959590272/videos/1776274105873329

I Diamantvolley kan personer med og uten utviklingshemning komme sammen og dele idrettsglede. Unified idrett, idrett med partner, oppfordrer folk med ulike forutsetninger til å delta sammen i idretten, inspirert av et enkelt prinsipp: trening og lek sammen gir kort vei til vennskap og forståelse. Diamantvolley er spesielt egnet for utviklingshemmede, men foreldre, søsken, støttepersoner eller andre oppfordres til å delta.

I Diamantvolley er fokuset på lek – man blir kjent med ballen og hverandre på en morsom måte! Ofte spilles det etter pedagogikken i minivolleyball.

Er din klubb interessert i å starte med sittevolleyball eller diamantvolley?

Ta gjerne direkte kontakt med Silje på silje.torberntsson@volleyball.no eller 469 30 042.

Samarbeidspartnere

Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP
Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP

Start typing and press Enter to search