Beitostølen Helsesportsenter (BHSS) gir re-/habiliteringstilbud til barn, ungdom og voksne med ulike diagnoser, funksjonsnedsettelser og funksjonsnivå. Hvert år er cirka 700 brukere innom senteret for kortere og lengre perioder.

Norges volleyballforbund er i disse dager representert på Beitostølen med sittevolleyball! To barnegrupper og to voksengrupper har fått muligheten til å teste ut sittevolleyball i kombinasjon med ballsidighet, lek, minivolleyball og spill 6 mot 6. Sittevolleyball var også en av de valgfrie aktivitetene under kveldstilbudet «åpen idrettshall».

Informasjonsspredning om tilbudet er svært viktig og spesielt hvordan man kan tilpasse sittevolleyball til ulike utøvergrupper og ulike funksjonsnedsettelser. Derfor har vi også holdt en undervisningsøkt for fagpersonellet på Beitostølen. Forhåpentligvis vil dette resultere i flere utøvere i våre sittevolleyballmiljøer!

Vil du spille sittevolleyball eller ønsker klubben din å tilby sittevolleyball? Ta kontakt med avdeling idrettsutvikling på [email protected]

Start typing and press Enter to search