Sluttspillet i Mizunoliga går mot slutten. 24. april ble det klart at BK Tromsø ble Seriemester for kvinner etter at de slo Randaberg 3-0 i best av fem kamper. Da har laget til Tromsø vunnet både grunnserien og sluttspillet. De har innkassert 100.000,- i prispenger og er klar til deltagelse i Champions League 2022-2023. Så langt har sesongen var en stor suksess for jentene fra Nordens Paris.

Hva så med herrene? For herrene avgjøres alt i Bergen denne helgen. Her er situasjonen mye annerledes enn for kvinner da Koll leder 2-1 i oppgjøret og TIF Viking er i en situasjon der de må «vinn eller forsvinn»! Bildet i nyheten viser feiringen til Koll etter at de hadde slått TIF Viking på hjemmebanen sist helg.

I grunnserien endte disse to lagene som 1 og 2 med TIF Viking på topp kun 1 fattige poeng foran. Dette ene poenget, mener noen, skyldes faktisk et 3-2 seier Koll hadde over byrivalen OSI hvor de mistet det ene poenget og ga opp noen flere tapte sett. Resultatet kostet også klubben «dyrt» med tanke på prispenger for endt grunnserien. TIF Viking stakk av med 100.000,- mens Koll ble sittende igjen med «bare» 50.000,-. Er det tid for revansje? Skal Koll stikke av med tittelen Seriemester og retten til deltagelse i Champions League? Eller vil TIF Viking kunne finne inspirasjon, motivasjon og ny energi gjennom hjemmebane og hjemme publikum? Vil bergenserne kopiere resultatene til BK Tromsø eller blir de sittende igjen med bare «nesten»?

4.kampen, i best av fem, spilles i Åsane Arena lørdag 30.4. kl. 19.30. Skulle TIF Viking vinne og tvinge frem en 5. og avgjørende kamp, så spilles denne kampen, samme sted, på søndag 1.5. kl. 13.00.
Kampene sendes live i TV2 Play og statistikken fra kampene finnes på DataVolley.
Om du ikke kan være i hallen, så er foran pc eller tv stedet du vil være når dommeren blåser i gang kampen kl. 19.30 lørdag kveld.

NVBF ønsker begge lagene og dommerne lykke til med de avgjørende kamper i sluttspillet for herrene i Mizunoliga!

Start typing and press Enter to search