Det er klart for avslutningen av Mizunoligaen, og vi kan se frem til noen virkelig spennende kamper mellom det som nok er de fire beste lagene i landet denne sesongen.

Kvinner:
15.04 kl 17:30: KOLL IL – RANDABERG IL
16.04 kl 14:00: KOLL IL – RANDABERG IL
22.04 kl 14:00: RANDABERG IL – KOLL IL (ved behov)
23.04 kl 14:00: RANDABERG IL – KOLL IL (ved behov)

Menn:
15.04 kl 15:00: KOLL IL – TIF VIKING
16.04 kl 16:30: KOLL IL – TIF VIKING
22.04 kl 19:30: TIF VIKING – KOLL IL (ved behov)
23.04 kl 18:00: TIF VIKING – KOLL IL (ved behov)

Randaberg logo
koll_logo_trans

KVINNER

Det er de to beste lagene fra grunnserien som også møtes i finalen. Randaberg leder 1-0 i kamper, og første sett med kamper spilles derfor i Oslo, Kringsjåhallen.

Randaberg har virkelig hatt en god sesong, og laget gikk ubeseiret gjennom grunnserien. De eneste tapene de har hatt denne sesongen kom mot nettopp Koll i semifinalen i NM, og mot TIF Viking i første kamp i semifinalen i sluttspillet. Ellers har de vunnet rubbel og bit.

Koll stakk av med NM-tittelen i januar, og har dermed mulighet til å sikre seg «The Double».

For at det skal bli kamper i Randaberghallen neste helg, må Koll vinne minst en kamp på hjemmebane.

Resultater i tidligere oppgjør denne sesongen:

Randaberg – Koll: 3-1 (grunnserien)
Koll – Randaberg: 0-3 (grunnserien)
Koll – Randaberg: 3-0 (semifinalen NM)

Vi ser altså at Randaberg har et lite overtak resultatmessig, men semifinalen viste at Koll virkelig kan slå fra seg, og de vil garantert gi Randaberg noen knalltøffe finalekamper. Her er det helt åpent mellom de to beste lagene i Norge.

viking-volleyball-logo-1571
koll_logo_trans

MENN

Koll måtte se seg forbigått av Førde i siste runde i grunnserien, men viste i semifinalen at her var de best. Det ble tre ganske klare seire, først to ganger på hjemmebane, deretter avgjorde de på første forsøk i Førdehuset.

TIF Viking har vært bunnsolide gjennom hele sesongen, og har kun tapt to kamper totalt. I januar ble de Norgesmestere da de slo Førde i Ekeberghallen, og nå jakter de «The Double».

TIF Viking leder 1-0 i kamper, og første sett med kamper spilles derfor i Oslo, Kringsjåhallen. For at det skal bli kamper i Åsane Arena neste helg, må Koll derfor vinne minst en kamp på hjemmebane.

Resultater tidligere oppgjør denne sesongen:

TIF Viking – Koll: 3-2 (grunnserien)
Koll – TIF Viking: 3-2 (grunnserien)
TIF Viking – Koll: 3-2 (semifinalen NM)

Samtlige oppgjør mellom disse lagene denne sesongen har endt 3-2, og det har alltid vært hjemmelaget som har stukket av med seieren i femte sett. Så alt ligger til rette for noen virkelig spennende oppgjør fremover.

Start typing and press Enter to search