Begges NVBF’s juniorlandslag skulle i utgangspunktet reise til Finland for Rovaniemi, Finland, for å delta i NEVZA U19, men et covid-19 smittetilfelle blant jentene gjør at jentelaget må blir hjemme.

Utøverne på guttelaget er ikke definert som nærkontakter og reiser dermed som planlagt.

Dersom det viser seg, via tester i Finland, at noen har blitt smittet, vil vedkommende måtte være igjen i karantene i 10 dager. NVBF har besluttet at hvis det skulle oppstå smitte i Finland, blir en representant fra forbundet igjen i 10 dager for å ivareta den eller de som er blitt syke/smittet av Covid-19.

Før beslutning om å holde jentene hjemme ble tatt, har det vært dialog med helsepersonell, myndigheter og foreldre, og av hensyn til smittevern var det nødvendig å ikke delta med jentelaget.

Her er link til mesterskapets hjemmeside, hvor det fortløpende vil bli lagt ut informasjon om resultater, kommende kamper, bilder osv. NEVZA U19 2021 schedule (womanvolley.fi)

Følg også med på sosiale medier; @nevzau19 på Facebook og @nevzau192021 på Instagram

Link til streaming og livescore på begge baner blir publisert på websiden – under «Schedule and results» NEVZA U19 2021 schedule (womanvolley.fi)

Følg også med på NVBFs sosiale medier; Facebook og Instagram

 

Start typing and press Enter to search